nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Fins al proper 30 d'abril es poden presentar propostes per ser finançades pels Pressupostos Participatius 2018 de Palma

Des del passat 1 d'abril i fins al proper dia 30 està obert el termini per a presentar propostes de millora de la ciutat en el marc dels pressupostos participatius 2018, que disposen d'una assignació pressupostària de 1,5 milions d'euros.

Poden presentar propostes qualsevol ciutadà o ciutadana a títol personal com col·lectius o entitats ciutadanes. Les propostes es poden presentar a traves de les Oficines d'Atenció Ciutadanes de l'Ajuntament, a les oficines dels Districtes com a les reunions dels Casals de bari. Així mateix es poden presentar propostes de forma telemàtica a traves del correu electrònic pressupostparticipatiu@palma.cat, descarregant-se prèviament el formulari al web www.palma.cat.

Des de l'àrea de Participació Ciutadana recorden que s'admetrà qualsevol proposta i només s'exclouran aquelles que no siguin de competència municipal o en que es donin alguna de les circumstàncies relacionades al punt 6è de les Bases que regulen el procés.

Enguany, a més, es poden lliurar també propostes a la nova unitat mòbil de Participació Ciutadana que durant aquesta setmana i la vinent té previstes diferents aturades i que està fent feina per tal de donar a conèixer aquest procés a barris, places i carrers de ciutat.

Així, la setmana que ve la furgoneta aturarà a la plaça Rosa Bueno (dia 17), al mercat de Santa Catalina (18 d'abril), a la plaça de la Guàrdia Civil (dia 19) i a la plaça de ses Veles (20 d'abril). Divendres dia 21 d'abril la furgoneta aturarà al poliesportiu municipal de Gènova.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.