algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Una botiga de Palma ven simbologia nazi

132148

Una botiga de Palma, situada a la Plaça Alexandre Jaume, 8, al costat de la Porta de Sant Antoni, ofereix entre el material que té a la venda, diverses banderes feixistes i nazis.

Disco Loco, una botiga especialitzada en de música en diversos suports i de marxandatge, com camisetes, Tasses, Polseres, clauers, Posters, gorres... ofereix simbologia que fa apologia del feixisme i del nazisme com banderes i bufandes. Entre el material exposat, s'hi pot trobar material dels seguidors violents del Reial Madrid, Ultra Sur i també banderes amb creus cèltiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 7 anys

En tendran pro-ETA?

Valoració:-4menosmas
Per trankis, fa mes de 7 anys

Trankis que en realitat tenen simbologies de tot tipus desde fa anys: anti-feixista, comunista, anarquista, nazi, lgtb...
No se casen amb nigú, més que fatxes lo que son "es March" de s'underground. Lo que sigui mentres se pugui vendre...

Valoració:9menosmas
Per Suficient, fa mes de 7 anys

La ignorància de les lleis, no eximeix del seu compliment
Jo tampoc sé que no pagar els impostos sigui cap delicte. I "dime que amigos tienes i te diré como eres".

Valoració:-6menosmas
Per manel, fa mes de 7 anys

Però vosaltres de quin món heu sortit? Això ni és nou ni és una notícia, disco loco està obert desde fa anys. Fa anys que allà es ven tota mena de merchandising de grups de música, supporters de equips de futbol, agrupacions polítiques... això fa anys que passa i ningú s'havia escandalitzat fins ara

Valoració:10menosmas
Per Antoni, fa mes de 7 anys

No m'extranya gens, un dia vaig tenir una mala experiència en aquesta tenda. Em varen vendre un rellotge que en els dos dies ja no funcionava i quan el vaig voler tornar un poc més i em tracten de delinqüent.

Valoració:0menosmas
Per Usuari, fa mes de 7 anys

He xerrat amb els empleats de la tenda als quals conec, immediatament les han retirat de la venda, la bandera d'ultra sud la tenian com del real madrid i el simbolo cèltic no sabian que era apologia nazi, gens més comentarselo les han retirat immediatament de la venda i han demanat disculpes, no sabian gens d'aquesta notícia. Cridar-los incults, ignorants o el que querais però no sabian que els ultrasur eren de simbologia nazi ni que el simbolo cèltic l'era, no ha estat el seu intencion fer apologia nazi, és més en la tenda tenen banderes amb el simbolo anti-nazi, d'això no s'ha dit gens.

Valoració:-2menosmas
Per Santandreu, fa mes de 7 anys

A veure si els jutgen i condemnen coma en Valtònyc. O aquests tenen cera del corpus.

Valoració:10menosmas
Per barrufet, fa mes de 7 anys

-Quina cara de estupefacció que m´ha quedat, ¿com es possible aixó ?.- Voldría que algú hem digués si sap desde quán está obert aquest comerç i encare més greu, sensa que s´haigi produit cap reacció de la ciudadanía.- ¿Estém boixos o es que tan nos fot?.

Valoració:8menosmas
Per p, fa mes de 7 anys

Per desgracia,aquesta venta es legal.Ara be,les persones decents ja sabem on no anar a comprar res.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente