algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
11°

Cort adquireix el 60 % del tanatori de Bon Sosec per 986.000 euros

La regidora de Funció Pública i Govern Interior i presidenta de l’Empresa Funerària Municipal SA (EFMSA), Aurora Jhardi i el gerent de l’EFMSA, Jordi Vilà han detallat aquest dijous l’execució de l’operació de compra del 60 % del Bon Sosec per un import de 986.169 €.

Amb aquesta operació, que es formalitzà el passat 28 de febrer, es pretén transformar el Bon Sosec en un tanatori metropolità.

Jhardi ha explicat que amb aquesta operació es vol «posar ordre a la gestió de futur d’aquest tanatori». Amb aquesta passa es fa una aposta clara per un equipament públic ja que «la Funerària havia estat notícia per casos de corrupció i per a nosaltres és un orgull donar una notícia que aposta per donar una viabilitat i un servei de qualitat al Bon Sosec», ha dit.

El gerent de l’EFMSA, Jordi Vilà, ha explicat que aquesta operació té un doble interès: per una banda racionalitzar el cost i estalviar 70.000 euros en 10 anys i, per l’altra, poder planificar inversions al Bon Sosec i fer un pla de viabilitat perquè aquesta instal·lació esdevengui un tanatori metropolità.

En concret amb aquesta operació l’EFM adquiereix el 60 % de l’edifici del tanatori i l’aparcament i una porció de terreny externa que no està destinada a usos de cementeri. En aquests moments el 40 % restant de l’edifici pertany a l’empresa Funespaña.

Vilà ha explicat que el fet de ser propietaris d’un 60 % del recinte permetrà abaratir costos financers i per una altra banda «programar inversions a llarg termini ja que fins ara només s’havien fet sobre necessitats concretes i sense cap planificació».

En aquest sentit el gerent ha dit que es farà ara un pla de viabilitat juntament amb els copropietaris del recinte, una tasca que es farà durant el proper any.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 7 anys

Pertoca "sossec" o "assossec".

Valoració:0menosmas
Per Bernat, fa mes de 7 anys

Idò ara que li canviin aquest nom escrti en gonella o que el normalitzin

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente