muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Detengut el director de la discoteca Tito's de Palma

titosmallorca.com

La Policia Nacional ha detengut aquest dimecres a J.Ll., director de la discoteca Tito 's de Palma, establiment que pertany al Grupo Cursach en el marc del cas de presumpta corrupció en la Policia de Palma durant la passada legislatura.

La causa, dirigida pel jutge d'instrucció número 12, Manuel Penalva, està centrada en la presumpta trama de corrupció ordida dins la Policia Local en forma d'extorsions a empresaris i realització de favors.

Precisament, aquest mateix dimecres Penalva i el fiscal anticorrupció, Miguel Ángel Subirán fan una sèrie d'interrogatoris per aquest cas. Entre els interrogats es troba l'excap de la Policia Local de Palma, Joan Miquel Mut.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Angèlica Pastor, va suspendre el passat agost de manera indefinida d'ocupació i sou a Mut i al comissari, Antoni Morey Jover, després de conèixer les mesures cautelars interposades per la fiscalia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un poc de coherencia, fa mes de 7 anys

Manto Negro: Si els altres partits no se fan el harakiri per tenir gent imputada en casos de corrupció, per quin motiu MÉS s'hauria de retirar del Govern i fins i tot disoldrer-se, en el cas de que el senyor Muñoz, tingués que veure amb tot aquest cas?
És que els de MÉS son menys que els altres?

Valoració:0menosmas
Per t, fa mes de 7 anys

manto negro:la notícia parla de TITOS.De res.

Valoració:3menosmas
Per Manto Negro, fa mes de 7 anys

I a què espera Més per destuir el suspecte exuemero Pere Muñoz? A que l'imputin? Més no es pot permetre una vergonya semblant.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente