algo de nubes
  • Màx: 16.71°
  • Mín: 7.61°
16°

Orgull Llonguet presenta el seu mocador per a Sant Sebastià 2017

Orgull Llonguet ha presentat el seu mocador per a les properes festes de Sant Sebastià i ha explicat que és el que representa: «La necessitat de tenir senya d'identitat dins la revetla que ens faci partícips de la festa, que ens uneixi i que faci poble, fet que fa temps que ha esdevingut una necessitat per tal que Ciutat no torni una ciutat més».

«Gaudir de la festa popular. És per això que venem els mocadors en lloc de tirar-los des de zepelins durant la festa, cosa que ens agradaría bastant».

«I en darrer lloc, volem punyir una mica amb la polèmica que s'ha generat enguany entre empreses locals i empreses multinacionals. Per tots és conegut el cas entre l'omnipotent Pepsi i la petita, però valenta, Pep Lemon per una possibilitat de confusió que només existia dins la closca dels missers de la mega empresa i, més tard, dins la del jutge. Però la curolla no va acabar aquí. Uns mesos més tard va sortir el cas entre Marbú i la Fira del Llonguet, Es Pil·larí per la imatge que utilitzava per donar difusió a, recordem, una fira. Segons l'empresa, agafar un llonguet i afegir-li braços i cames era una copiada flagrant de la seva mascota, que alhora és sabut que era una còpia de la de M&M's, de la de Phoskitos i fins i tot d'en Naranjito».

«És per això que hem triat aquest drac com a Drac de na Coca. Perquè tots sabem que el nostre drac és molt anterior a qualsevol empresa/marca i que, tanmateix, el varen començar a utilitzar com a símbol arran d'un viatge que el va dur per Palma, on varen veure el drac original exposat al Museu Diocesà».

Els mocadors es poden aconseguir a la Llibreria Quart Creixent
 al carrer Rubí, num 5. per 3 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 7 anys

Hola Maria,sento dir-te que pixes fora de test. OLL no té ni ha tingut mai cap local. Les reunions es fan en bars i el poc material del que disposa es guarda en cases particulars.
Orgull Llonguet està format per gent de 18 a 40 i pico anys de diferents àmbits socials.
Ara et podries disculpar, però no crec que tinguis tanta classe...
Salut!

Valoració:3menosmas
Per Maria, fa mes de 7 anys

Joan, em basta amb sertir-vos al localet que teniu per devers la Creu Roja amb el renou que feis i molestant una cosa de no dir els veïnats, per no parlar dels cans que deixau lladrar tot lo dia mentre intentau arreglar el món. Mai de la vida voldria tenir uns fills com vosaltres, paràsits, ignorants i fills de papà.

Valoració:-7menosmas
Per Joan, fa mes de 7 anys

Hola Maria, tens fills? Segur que s'ho passarien més bé amb aquests al.lots que amb una amargada com tu.
Hola Pep, llegeix el text i veuràs que precisament és una crítica a aquestes multinacionals que es creuen els reis del món.
Salut i festa! Orgull Llonguet!

Valoració:15menosmas
Per Pep, fa mes de 7 anys

Una mica més de personalitat pròpia fa falta, sense haver de recorrer al logotipus d'una reconeguda marca clasista.
Està clar que avui en dia qualsevol motiu és suficient per montar festa!

Valoració:-12menosmas
Per Maria, fa mes de 7 anys

Quina tropa d'alt·lots de trenta anys desnortats que no han sabut trobat un lloc en la vida ni entre generacions. Pobres al·lots, en el fons fan pena, descobrint el llonguet, el seu Mediterrani particular.

Valoració:-15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente