algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Més de 20 empreses participen en les Jornades de Transferència i Innovació de Mercapalma

La regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, ha assistit a aquesta jornada on s’ha aprofitat per presentar la nova marca de Mercapalma ‘Mercaimpuls’.

Més de 20 empreses del sector agro-alimentari han participat aquest dimecres a la II Jornada de Transferència i Innovació: l'experiència de les Balears a Mercapalma.

La regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, ha assistit a aquesta jornada on s'ha aprofitat per presentar la nova marca de Mercapalma 'Mercaimpuls' amb la qual es pretén crear a Mercapalma un «focus de contacte que pugui donar eines a les empreses del sector per millorar les seves competències». En aquest sentit, Martín ha destacat que amb 'Mercaimpuls' ja s'estan vehiculant via telemàtica currículums de persones del sector agro-alimentari cap a les empreses i, a la vegada, està servint per afavorir que projectes d'investigació vinculats al sector agro-alimentari puguin tenir aplicacions en el món empresarial de l'alimentació.

Amb el projecte 'Mercaimpuls' es volen crear esdeveniments com el d'aquest dimecres de forma periòdica que ajudin a crear contactes entre les empreses agroalimentàries de Mercapalma i crear aliances i iniciatives conjuntes amb institucions públiques i entitats d'investigació i coneixement com la UIB, PalmaActiva, la Cambra de Comerç, etc.

La jornada d'aquest dimecres ha comptat amb la presència de Xisco Garau, de l'empresa Beesensor Technologies que ha explicat l'aplicació de les xarxes de sensors sense fils a aspectes com l'explotació, la traçabilitat i la logística. El Doctor Andreu Palou de la UIB ha parlat de seguretat i qualitat alimentària a Europa i des de l'empresa Espècies Crespí s'ha fet una exposició de la innovació més enllà de la tecnologia. Així mateix, Biel Salas ha presentat el projecte 'Applimentació'. Per acabar, dues responsables de l'empresa Bionorica Extracts han oferit la conferència 'De la planta al medicament'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.