lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín:

La feina de la Comissió

Lluís Apesteguia, president de la Comissió de la Diada.

Tretze reunions dels membres de la Comissió, quatre reunions dels membres de la Comissió amb compareixences d’antics gestors de la Diada i d’experts en la matèria, recopilació d’informació sobre el debat que va tenir lloc el 1997, quan el Consell va declarar el 12 de setembre com a Diada de Mallorca, processos participatius, informe demanat a la Secretaria General del Consell sobre la possibilitat de declarar un dia festiu a nivell insular i dues taules rodones, una sobre 'La identificació col·lectiva dels mallorquins en una o diverses dates al llarg de la història' i una altra sobre 'Les neofestes mallorquines i la possibilitat de construir o recuperar una festa d’arrel popular per a tota Mallorca, han estat les feines més visibles de la Comissió.

Una intensa ronda de reunions de Lluís Apesteguia amb totes les formacions polítiques representades al Consell, han completat la feina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per slort, fa mes de 6 anys

La cosa que molesta més els que escriuen en foraster en aquest fòrum, com a "trolls" que són, no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoració:1menosmas
Per Dr.A.Cula, fa mes de 6 anys

Cobrando las dietas correspondientes,claro, ante un asunto sin meollo alguno

Valoració:1menosmas
Per Jaume, fa mes de 6 anys

Gran problema social resolt, gràcies Consell de Mallorca.

Així m'agrada, suant el sou

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente