algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

El centre de Palma s’omple de gom a gom per a l'encesa de llums de Nadal

El Born durant l'encesa de llums de Nadal d'enguany. | E.P.

Milers de persones han omplert aquest dissabte el centre de Palma per assistir a l'encesa de llums de Nadal, en un esdeveniment que ha comptat amb un pressupost de més de 10.000 euros.

L'encesa aquest any ha començat més tard que anys anteriors, ja que solia tenir lloc en els últims dies de novembre. L'acte ha atret una gran afluència de públic que ha omplert la via, ja que, la policia local ha tallat el tràfic des de les 17.30 hores en el Passeig del Born i la Plaça de la Reina, també molt concorreguda.

Portadors de llum

Els actes han començat a les 17.30 hores amb l'espectacle 'portadors de la llum', que ha partit des dels carrers Olms, la Rambla i Plaça Santa Eulàlia. Els 'portadors' han anat en cercaviles encenent les llums i els tres itineraris s'han trobat en el Born, on a les 19.00 hores té lloc l'acte final, amb l'assistència de l'alcalde de Palma, José Hila.

D'aquesta manera, l'escenari del Born ha acollit durant la tarda un espectacle dirigit especialment als més petits, amb música, llums i animadors. Així mateix les 18.00 hores s'ha inaugurat el Pessebre de Cort i de la bústia reial en el vestíbul de l'Ajuntament, i a les 18.30 hores ha tingut lloc un espectacle d'acrobàcies i efectes visuals a la plaça de la Reina que ha concentrat l'atenció de centenars de famílies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.