cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

Cort corregirà la guia que recomanava no tenir relacions sexuals

‘Fes-ho per tu: evita malalties de transmissió sexual’.

La setmana passada la regidora de Salut i Consum de l'Ajuntament de Palma, Antònia Martín i la directora general de l'àrea, Maria Antònia Comas, presentaven la guia bilingüe 'Fes-ho per tu: evita malalties de transmissió sexual'.


La guia de per prevenir malalties de transmissió sexual, consistia bàsicament, a recomanar als ciutadans i ciutadanes de les Balears que evitassin tenir relacions sexuals per garantir no tenir malalties d'aquest tipus.
Una setmana després, l'Ajuntament de Palma s'ha vist obligat a corregir la guia que recomanava l'abstinència sexual per prevenir malalties de transmissió i ha demanat disculpes als col·lectius que s'hagin pogut ofendre, per falta de precisió en les seves recomanacions.


Així ho ha informat Diario de Mallorca, després que Cort hagi comunicat que es compromet a corregir la guia, després que hagi suscitat reaccions de rebuig entre els ciutadans i ciutadanes i s'hagi evidenciat a través de les xarxes socials.


En aquest sentit, des de Cort han assenyalat que amb l'objectiu de «fer la guia útil per a tothom», representants de l'àrea de Sanitat i Consum es reuniran aquesta setmana amb portaveus d'associacions com Ben Amics i Alas.
De moment, l'Ajuntament de Palma ha retirat la guia de la web municipal i ha ajornat l'edició en paper a l'espera de la seva correcció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Envejós, fa mes de 7 anys

Molta enveja li tens a en Tià bo, si no, no li ferles aquestes baixeses morals. En Tià bo, té coses bones i coses que no m'agraden tant, però més normal que tu si que ho és

Valoració:3menosmas
Per Yuam, fa mes de 7 anys

El Tia verdadero estará manejando sus redes internacionales jajajja. Memo.
Por cierto, la nueva guia recomiendo follar a todo trapo, en catalan, imagino..

Valoració:-1menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Aquest fals tia es un foraster troll que tambe se presenta amb altres nicks.
En una resposta a un comentari que li vaig fer, va escriure "lleccions d'un renegat catalanista..." LLECCIONS, cap mallorqui diria aixo aquest tio se fa passar per mallorqui i no l'ha sentit en sa seva vida. Ben igual que es companyons.
Supos que s'abstinencia que recomanava sa guia erronia aquesta el fa venir per aqui a tocar es dellonses.

Valoració:5menosmas
Per Guiem, fa mes de 7 anys

Vergonya
Lo unic que saps fer es insultar, aixi sou es catalanistes

Valoració:-6menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 7 anys

dBalears: Esborreu, per favor, el comentari del subnormal de baix, que no just no té ni inteligència ni cultura, sinó que tampoc té educació ni principis ètics.
Prendre el nom a la gentper dir tot el contrari del que pensaawueixa persona, és una de les accións més baixes i arrossegades, que se poden fer pels diaris.
Així és el gonellum.

Valoració:3menosmas
Per Facem el català necessari, fa mes de 7 anys

Català, sí; bilingüisme, no!

Valoració:6menosmas
Per Facem el català necessari, fa mes de 7 anys

Català, sí: bilingüisme, no!

Valoració:8menosmas
Per Doctor Condom, fa mes de 7 anys

És que pareixia sortit de la 13 TV, enllc d' un ajuntament progressista!

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente