nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

Fina Santiago canvia el director de l'Oficina del Menor

19258

El doctor en psicologia, especialista en psicologia clínica i terapèutica de famílies, Serafín Carballo, serà el nou director de l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor (ODDM) en substitució de Joan Marc Tur a qui la consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, ja ha informat del seu cessament.

Segons han explicat des del Govern, Carballo és expert en infància i família i té una àmplia trajectòria professional en l'àmbit de la protecció i defensa dels menors, tant com a professional tècnic com a membre de diferents fòrums en matèria dels drets del menor.

Des de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació es valora que és necessari fer un canvi en la direcció d'aquesta oficina i Carballo substituirà Joan Marc Tur.

La Conselleria ha manifestat el seu agraïment a Joan Marc Tur per la tasca duita a terme al capdavant de la ODDM en els darrers setze mesos. El cessament de l'actual director i nomenament del nou responsable de l'oficina es farà efectiu divendres que ve, dia 25 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dimitir, fa mes de 7 anys

El que hauria de fer Santiago és dimitir ella perquè tanmateix fa el que fan tots els polític, llevar-se les puces de damunt.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente