nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

L'Oficina Antidesnonaments oferirà assessorament legal el dimarts i el dijous

Tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera.

Cinc lletrats per torn prestaran el seu servei a l'Oficina Antidesnonaments els dimarts i els dijous de les 17:00 hores fins a les 19:00 hores. Segons han informat des de l'Ajuntament de Palma, l'assessorament consistirà a informar el ciutadà de les possibles vies de solució a la seva problemàtica amb les entitats financeres davant una eventual demanda judicial d'execució hipotecària.


Amb aquesta actuació es pretén enfortir l'estructura de l'Oficina Antidesnonaments, en l'àmbit de la col·laboració entre institucions, «molt necessària per a la defensa dels interessos generals i dels col·lectius més desfavorits», han assenyalat des de Cort.


Aquest assessorament legal arriba després del conveni de col·laboració signat el passat mes de setembre entre el tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, i el degà Martín L.Aleñar, en nom de l'Ajuntament i el Col·legi d'Advocats de les Balears.


D'aquesta manera, les persones, les famílies i unitats de convivència empadronades i propietàries del seu únic habitatge en el municipi de Palma, que així ho sol·licitin, rebran un assessorament gratuït quan concorri una situació de vulnerabilitat familiar i/o sociolaboral sobrevinguda, amb extraordinàries dificultats per atendre el seu pagament corresponent a préstecs amb garantia hipotecària sobre el seu habitatge habitual, constituïts per l'adquisició d'aquesta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 7 anys

La majoria de les hipoteques no tenen propietari reconegut.
Les entitats financeres (els bancs) no saben qui són els propietaris de les hipoteques i per tant no tenen cap dret de arrogar-se la gestió de les hipoteques, ni amb el consentiment del govern. No haguessin venut les hipoteques.

Lo que se ha de aconsellar ès no pagar si no se coneix el propietari de la hipoteca i el propietaris ja diran la seva, si existeixen.

Són els bancs amb sos seus fondos els qui han de pagar quant el hipotecat no paga.

Valoració:0menosmas
Per BAH!, fa mes de 7 anys

Sigui un castelanisme o no sigui un castellanisme, a això d' ajudar als desnonats no ho fa cap partit de dretes.

Valoració:0menosmas
Per alerta!, fa mes de 7 anys

-dimarts i dijous: només un dimarts i un dijous (castellà: el martes y el jueves o este martes y este jueves)

-el dimarts i el dijous: cada dimarts i cada dijous (castellà: los martes y los jueves)

-"els dimarts i els dijous" és un castellanisme.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente