nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

El regidor Joan Ferrer dóna suport a les dones xineses víctimes d’un atac racista

Les va visitar dissabte passat

El regidor de Mobilitat i Districte de Llevant, Joan Ferrer, ha visitat aquest cap de setmana el grup de dones xineses que fa unes setmanes van patir una agressió violenta i racista mentre ballaven danses del seu país al Polígon de Llevant.

Ferrer va acompanyar aquestes dones dissabte horabaixa com a mostra de suport i de rebuig a aquests actes violents. També hi van ser presents el major de la Policia Local de Palma, Miquel Quetglas, l’assessor de Districte, Daniel Oliveira, i joves de la comunitat xinesa, que explicaren al regidor la importància d’aquestes activitats lúdiques per l’exercici físic i la convivència.

Aquesta visita es va fer aprofitant que el grup de dones afectades realitzava les seves activitats de ball a la plaça del mercat de Pere Garau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cucut, fa mes de 7 anys

Gràcies als xinesos, i a la seva gran i antiquísima Cultura, tenim la impremta, la brúixola, el timó, la pólvora, la sopa de pasta, el gelat, la seda, l'acupuntura, la porcellana fina, l'àbac, el detectors sismics, el paper, la tinta, l'us del carbó mineral, etc...
I quatre analfabets espanyols, van i les ofenen davant la Guardia Civil..

Valoració:0menosmas
Per NO PASSA RES!, fa mes de 7 anys

Com que van ser atacades per ultres dé dreta i espanyolistes, no se molesten en detindre-los. Això que estaven davant de la central de la Guàrdia Civil.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente