algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
23°

El Teatre Principal de Palma ha acollit els guardons dels premis a la Innovació Social

Guardonats i autoritats al lliurament dels Premis Consell de Mallorca a la Innovació Social 2016.

El Teatre Principal de Palma ha acollit avui l'acte de lliurament dels Premis Consell de Mallorca a la Innovació Social 2016, que en aquesta edició i en la categoria als projectes d'acció social ha recaigut en el projecte Confia, de l'entitat Treball Solidari. Els altres dos guardons d'aquesta categoria han estat pel projecte Koluté, de Càritas, i pel projecte Tres Glops, de Tres Salut Mental.


A més, el projecte 'Yo soy Rana' de la Fundació Rana; l'enitat Ben Amics; Maties Bosch, i els projectes Koluté, de Càritas, i Tres Glops, de Tres Salut Mental, també han estat premiats.


La Consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb el vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, han presidit l'acte, que s'ha iniciat amb la intervenció del director insular de Persones amb Discapacitat i president del jurat, José Manuel Portalo.

Durant la seva intervenció, Portalo ha explicat el perquè del canvi de concepte d'aquests premis (que substitueixen els Premis Consell de Mallorca a la Solidaritat i l'Accessibilitat), així com la tasca que s'ha dut a terme del jurat per tal de valorar les 40 candidatures presentades.


Per la seva banda, Margalida Puigserver ha posat de manifest que «des de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials volem estar al costat de les persones i, per tant, volem aportar les eines necessàries a la ciutadana per tal de, entre totes i tots, fer de Mallorca una illa millor». Puigserver ha finalitzat la seva intervenció agraint la tasca que desenvolupen les entitats del tercer sector a la nostra illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.