algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 10.65°
10°

El parc de ses Veles acull la IV Fira del Llibre Anarquista

IV edició de la Fira del Llibre Anarquista de Mallorca.

Aquest dijous ha començat la IV edició de la Fira del Llibre Anarquista de Mallorca, situada al parc de ses Veles de Palma, enfront de l'Ateneu Llibertari Estel Negre.

Des de l'organització han informat que, a més de les paradetes de llibres, enguany s'ha reduït el nombre d'actes «per afavorir un major aprofundiment i dinamisme» en els debats, «a més d'incidir en la presència local». En els actes es preveu que hi participin des de «feministes autònomes», «titellaires dissidents», «historiadores revolucionàries», «poetes contestataris», «opositors a la gentrificació», etc.


Cal destacar que la Fira del Llibre Anarquista no compta amb cap tipus de subvenció ni salari, sinó que es duu a terme «gràcies al compost solidari», a través de l'autofinançament.

Bernat Amorós, membre de l'organització, ha explicat a la ràdio Ona Mediterrània que la Fira del Llibre Anarquista sorgí del grup de treball de la Coordinadora Llibertària de Mallorca i que, després de l'èxit de la primera edició decidiren continuar, fins avui que «s'ha incrementat en tots els sentits».


Amorós ha assegurat que l'objectiu és generar una trobada de diferents sensibilitats anarquistes i diferents moviments socials «en torn tant a llibre com a altres arts escèniques», això sí, «tot des d'un enfocament crític amb la societat, l'estat i el sistema capitalista», ha afegit Bernat Amorós.

Podeu trobar tota la informació de la IV Fira del Llibre Anarquista de Mallorca a: firallibreanarquista.noblogs.org

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obsessionat amb noltros, fa mes de 7 anys

Fora d'aquí!

Valoració:5menosmas
Per Arruix, fa mes de 7 anys

És wie és terrible! No pot respectar una mica als altres i voldria poder posat-nos a yots en fila india i fer-nos dexfilat cantant el Cara al Sol.
Ja és hora de que l'expulsei d"aquest diari.

Valoració:3menosmas
Per Yuam, fa mes de 7 anys

Donde esta la noticia del kelitas y sus monaguillos que la estoy buscando para ver si alguien la ha leido... (que iluso que soy)....

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente