cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

El Molinar continuarà amb el port petit

L'Autoritat Portuària de Balears (APB) descarta el projecte d'ampliació

16106

«Conscient del rebuig social que ha provocat el projecte d'ampliació presentat pel club, l'APB farà front a les millores necessàries de les instal·lacions nàutiques, respectant la idiosincràsia del barri i actuant en l'entorn port-ciutat, donant continuïtat al passeig marítim i eliminant els obstacles de mobilitat existents a dia d'avui» així anuncia l'Autoritat Portuària de Balears el manteniment del port petit a el Molinar de Palma. Un èxit, sens dubte de la mobilització ciutadana i del nou equip de govern a l'Ajuntament de Palma.

L'APB gestionarà de forma directa els 120 amarraments que el Club Marítim Molinar de Llevant té en concessió al port de Palma, «amb l'objectiu de garantir i millorar la prestació del servei als socis actuals amb amarrament i assumirà la millora de les instal·lacions». Segons explica l'APB, «aquesta mesura respon a la decisió, comunicada aquest dijous als directius del club, que l'APB té la intenció de denegar l'ampliació del termini i pròrroga de la concessió, en considerar que el seu projecte d'ampliació no és adequat perquè incorpora noves superfícies guanyades a la mar i genera un gran nombre de nous amarraments de majors dimensions». A més, segons el parer de l'APB, «no respon a la demanda social existent, ja que no garanteix en un futur la continuïtat de l'anomenada nàutica social, que és la conformada per embarcacions de petites eslores, ni tampoc la seva integració en l'entorn urbà i ambiental».

Segons l''APB pren aquesta mesura «per preservar l'anomenada nàutica social, garantint la prestació del servei en unes millors condicions de les que es presta i, entre altres consideracions, per la incapacitat manifesta del Club Marítim Molinar de Llevant per assumir el manteniment de les actuals instal·lacions nàutiques».

L'APB també ha informat que «per tal de garantir la permanència de la institució del Club Marítim Molinar de Llevant», «cedirà part de l'espai públic portuari a aquesta entitat -considerat el club nàutic més antic de Balears- perquè continuï l'activitat nàutica i social que desenvolupa des de fa més de noranta anys en aquest emblemàtic barri».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Millor, fa mes de 7 anys

Molt bé,
ara només cal que Alcudia, Alcudiamar no es faci cap ampliació i que no es facin més amarraments.

Valoració:7menosmas
Per Maria, fa mes de 7 anys

Enhorabona als molinarers que no volien l' ampliació del seu port.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente