algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El Pi denuncia la «deixadesa municipal» de Can Pastilla

El Pi denuncia la «deixadesa municipal» de Can Pastilla. | UH-Arxiu

El Pi de Palma ha denunciat la «deixadesa municipals» en la qual es troba, segons el seu parer, la zona de Can Pastilla. La formació reclama l’habilitació com a aparcament d’un solar de la zona;  una millora de les places i les voravies i la instal·lació de l’enllumenat i voreres del camí de Can pastilla al Coll d’en Rabassa.

El Pi considera que un dels principals problemes de Can Pastilla és la manca de places d’aparcament que afecta sobretot als veïnats de la zona. La formació proposa que s’habiliti i acondicioni el solar buit que hi ha al costat de les oficines de Correus. El Pi Palma té constància que només falta que l’ajuntament atorgui una llicència que no arriba, motiu pel qual es demana «celeritat».

«La manca d’interès crònica per part dels diferents governs de l’ajuntament de Palma ha desembocat en la deixadesa actual d’un dels principals motors econòmics de la ciutat com és la zona de Can Pastilla», ha explicat la formació. «La situació d’abandonament de Can Pastilla no es limita a la manca d’aparcament. Les arrels dels arbres han fet malbé l’asfalt de la plaça, les voreres dels carrers també necessiten ser arreglades, els segueixen bruts, i tot i tenir l’espai encara no s’ha fet una zona esportiva que els veïnats fa anys que reclamen», han afegit.

Voreres

El Pi, a més,  ha reclamat que s’instal·li una vorera a la carretera que va de Can Pastilla al Coll d’en Rabassa perquè la gent encara ha d’anar per la carretera. «A més a més és necessari posar-hi un enllumenat en condicions perquè a un tram perillós on n’hi ha voravia, a més, s’hi ha de passar a les fosques», ha conclòs. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per k-k, fa mes de 7 anys

sr pi pi:el PI,és un projecte polític de les illes,
NO SUCURSALISTA,
sense dependència de cap metròpoli expoliadora,
sense la vostra k-k.

Valoració:3menosmas
Per pi pi, fa mes de 7 anys

El PI. Seamos serios, ¿qué es el pi?

Valoració:-3menosmas
Per Arnau Sorell, fa mes de 7 anys

Aquesta foto de sa notícia no es de can Pastilla, aquest ediciis estan a S'arenal, i a dues passes de S'arenal de Llucmajor, per lo tant, és una foto de l'altre punta de s'Arenal.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente