cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Tracte «vexatori i denigrant» a les treballadores de set locals de menjar preparat

Les denúncies de les trebaladores anuncien un tracte vexatori i denigrant amb «crits i desqualificacions diàries» també en presència de clients.

La Policia Espanyola ha detingut a Palma al propietari d'una cadena d'establiments de menjars preparats com a presumpte autor d'un delicte contra els drets dels treballadors.

Les denúncies de les treballadores anuncien un tracte vexatori i denigrant amb «crits i desqualificacions diàries» també en presència de clients. En el mateix sentit, s'ha esbrinat la mancança de contractes de treball o la pressió del propietari perquè no hi hagués baixes laborals i l'entrega de salari fora de la legalitat i a conveniència personal, amb perjudici per a les empleades, amb «situació de necessitat coneguda pel cap dels establiments».

Set establiments i la zona de fred de la nau de preparació

Els investigadors van procedir a realitzar inspeccions en set d'aquests establiments i en la nau del Polígon de Son Castelló on es troben les cuines principals i on es preparen els menjars que després se serveixen.

En aquesta última van ser acompanyats per un funcionari de la Conselleria de Sanitat, el qual va disposar el tancament de la zona de fred de les instal·lacions perquè incorria en nombroses irregularitats sanitàries.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per p, fa mes de 7 anys

Tot aixó ha pasat i continua pasant a gran part dels estrabliments de restauració;en part per els propis treballadors que durant molts d'anys han considerat normal aquesta manera de fer feina i sobretot per la patronal de restauració que mai s'ha preocupat de denunciar a sa gent que dona mal nom a s'ofici i que mai hauria d'haver entrat a sa restauració.

Valoració:1menosmas
Per Xesc, fa mes de 7 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català. Facem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:6menosmas
Per joan, fa mes de 7 anys

Seguro que los empresarios explotadores son espanyolistes...

Valoració:0menosmas
Per Bernat, fa mes de 7 anys

Que demanin a les caixeres del Carrefour com les tracten, que no les deixen aixecar-se ni 5 minuts per anar a l'excusat i si no t'agrada "o lo tomas o lo dejas". Clar que per a la policia espanyola és molt més facil detenir empresaris mallorquins que executius de multinacional. Ah, i amollaren el propietari tot d'una, ja tenien la foto. Inspeccions i detencions mediàtiques per a tothom o per a ningú!

Valoració:8menosmas
Per SCC undeMés, fa mes de 7 anys

Però els empressaris de les Illes també s'hi apunten.

Valoració:5menosmas
Per punydor, fa mes de 7 anys

Qualitat dels llocs de feina = reforma laboral de Rajoi i l'Organització d'Empresaris esppanyols, ¡ viva España ! ells cada cop més rics i nosaltres més miserables.
Aixó és, present i futur. A.L.M. el creixement.

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente