algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

L'Ajuntament de Palma fa balanç del primer any de gestió d'esquerres aquest dijous a la plaça Xesc Forteza

L'Ajuntament de Palma celebrarà aquest dijous un acte per passar comptes, una audiència pública que tendrà lloc a la plaça del Teatre Municipal Xesc Forteza, en la qual el batle, José Hila, i els regidors de l'equip de govern informaran sobre el treball realitzat i respondran les preguntes dels ciutadans.

L'acte, que se celebrarà a les 19.30 hores, serà obert amb una intervenció d'Hila. Després intervendran els portaveus dels grups polítics que formen part de l'equip de govern per explicar les principals actuacions de les diferents àrees en aquest primer any.

A continuació, es donarà la paraula al públic. Aquesta serà la part central i la que es dedicarà més temps. No obstant això, amb l'objectiu de facilitar la dinàmica de l'acte, les entitats o persones que vulguin intervenir han hagut d'enviar un correu a participacio@palma.cat exposant la seva pregunta, indicant en l'assumpte 'Pregunta per a l'audiència Pública'.

Segons diuen des de Cort, aquesta audiència pública de balanç és un pas més en el compromís de transparència i participació de l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma amb la ciutadania, sobretot ara que s'ha complert un any de la seva constitució.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.