algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Ensenyat assegura que sí hi haurà marxa 'Des Güell a Lluc a peu' enguany

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assegurat aquest dimecres que aquest estiu sí que es produirà la tradicional marxa 'Donis Güell a Lluc a peu', que enguany celebrava la seva 43ª edició.

«Haurà pujada Donis Güell a Lluc a peu i fem una crida a la societat mallorquina perquè participi», ha declarat Ensenyat acompanyat de Tolo Güell.

Cal recordar que aquest dimarts es va informar que la marxa no es podria celebrar aquest estiu posat que l'organització «no disposa d'ingressos suficients» i el Consell de Mallorca, segons es va dir aquest dimarts, no havia pogut participar.

Els inicis d'aquesta popular marxa es remunten a 1974 en el Bar Güell a Palma, després que a la filla de Tolo Güell li explotés un sifó a les mans sense cap tipus de contratemps. Després d'això, van decidir pujar a Lluc per donar-li gràcies a la Verge de Lluc.

Cal destacar que és una activitat que ha arribat a explicar en edicions amb fins a 35.000 participants (1990) i que en l'actualitat la xifra rondava els 15.000.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lloba, fa mes de 7 anys

Enhorabona al Círculo Balear.

Valoració:1menosmas
Per p, fa mes de 7 anys

Una escandalosa davallada de calçons davant en Tolo Güell que du 40 anys aprofitant sa fama de sa sortida en benefici propi (anuncis tv,intentar entrar en politica,...).Els dobbers de tots no estan per pagar events privats.

Valoració:1menosmas
Per ..., fa mes de 7 anys

SÍ: que sí que hi haurà


NO: que sí haurà

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente