nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

Una gestora s'encarregarà del PP de Palma

Tant aquest dilluns com dimecres passat, José María Rodríguez ha negat qualsevol tipus de relació amb la presumpta trama de corrupció. | Arxiu UH

Les direccions Espanyola i Balear del Partit Popular han acordat que una gestora es faci càrrec de la formació a Palma, després que el president de la junta territorial del PP de Palma, José María Rodríguez, estigui presumptament vinculat amb una trama de corrupció a la Policia Local.

L'aprovació d'aquesta gestora se celebrarà durant la propera junta directiva regional, prevista per a la fi d'aquesta setmana o al principi de la pròxima, en què assitirà el sots secretari d'Organització i Electoral del PP, Fernando Martínez-Maillo.

Les dimissions

La dimissió del president del PP de Palma, José María Rodríguez, així com la d'Álvaro Gijón i Sandra Fernández -tots dos nomenats pel primer-, s'han produït aquest migdia després de la reunió que han mantingut amb el president regional del PP, Miquel Vidal. La trobada s'ha celebrat després de la publicació de les investigacions de la causa contra una trama de corrupció policial, moment en el qual s'ha conegut que el president del PP de Palma està sent investigat per liderar presumptament una trama d'extorsió a empresaris turístics a través d'agents de la policia local.

Rodríguez: «Sóc innocent»

Tant aquest dilluns com dimecres passat, José María Rodríguez ha negat qualsevol tipus de relació amb la presumpta trama de corrupció: ha defensat la total innocència i ha tornat a posar-se «a la disposició de la justícia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per SCC undeMés, fa mes de 7 anys

Malauradament, les nostres illes romandran bastant de temps més dintre d'aquest estat. Per a la qual cosa, ens toca fer dues feines: la basant sobiranista i la basant social. Centrar-nos només en la basant sobiranista i deixar la basant social en segon terme seria una estratègia equivocada. La nostra societat necessita respostes urgents als seus problemes quotidians (precarietat laboral atur, jubilació, sanitat, educació, mediambient...). Amb això vull dir que hem de fer les accions polítiques engrescadores per a la ciutadania per tal de fer caure la balança a les nostres posicions i entendre que agradi o no agradi és a Madrid i Brusel.les on es talla el bacallà.

Valoració:4menosmas
Per La solució, fa mes de 7 anys

Això no arregla res. Com diu una persona més avall, s'hairía d'il.legalitzaer el PP i a tots els que han tocat corrupciò, Inhabilitar-los per a la política.

Valoració:7menosmas
Per James, fa mes de 7 anys

No s'entén com és que encara no s'ha il·legalitzat el PP. Com pot ser que sigui un partit que probablement governarà gràcies als vots del PSOE? Quin sentit té continuar dins Espanya?

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente