algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Maria del Mar Bonet actuarà al cicle 'Palma de Primavera'

El cicle Palma de Primavera se celebrarà del 21 de maig al 17 de juny i inclourà 20 actuacions gratuïtes a patis i altres espais emblemàtics de Palma. | Arxiu UH/ Jaume Morey

El cicle Palma de Primavera se celebrarà del 21 de maig al 17 de juny i inclourà 20 actuacions gratuïtes a patis i altres espais emblemàtics de Palma. En concret, s'hi incorporen noves actuacions i la Simfònica oferirà un concert al Born amb Maria del Mar Bonet el 10 de juny.

Segons el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló, «enguany hem volgut sortir del centre i acostar-mos a les barriades, creiem que la cultura ha d'arribar a tothom».

Nous espais

Els espais que s'incorporen al cicle són la Catedral, els jardins de Natzaret, el passeig del Born i el teatre Mar i Terra, a més del pati del casal de barri de Can Alonso i del parc de ses Fonts.

Els concerts que se celebrin a recintes tancats requeriran invitació, mentre que aquells que prevists a espais oberts seran d'entrada lliure fins a completar la cabuda.

Calendari d'actuacions

21 de maig
Pati de can Oms: Núria Graham presentarà "In the cave". A les 20 hores.
Catedral: l'Orquestra Simfònica del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca interpretarà el "Rèquiem" de Berlioz. Els acompanyaran els cors Joves del Teatre Principal, Jove de Sant Josep de Palma, Pro Música Chorus de Sóller i l'Orfeó l'Harpa d'Inca. A les 20.30 hores.
27 de maig
Teatre Mar i Terra: col•loqui i concert homenatge a Joan Coll Company a càrrec de Guillem Noguera i Toni Perelló. A les 19 hores.
29 de maig
Pati del Casal Solleric: Tobias Koch interpretarà peces per a pianino del període romàntic del segle XIX. A les 20 hores.
30 de maig
Pati de l'Estudi General Lul·liàLydie Solomon tocarà obres per a pianino del període romàntic europeu i cubà del segle XIX. A les 21 hores.
2 de juny
Pati del Centre d'Història i Cultura Militar de les Balears: l'actor Rodo Gener, la soprano Marga Rodríguez i els pianistes  Victòria Cortès i Francesc Blanco interpretaran "Les músiques de Shakespeare" per recordar els 400 anys de la mort de l'escriptor. 21 hores.
3 de juny
Jardins de Natzaret: Palma Gospel Singers estrenaran aquest espai. A les 20.30 hores.
Pati de la Misericòrdia: la Banda Municipal de Música oferirà un concert amb peces que tenen a veure amb la dansa. A les 21 hores.
4 de juny
Pati de l'Audiència Provincial: Acadèmia 1830 interpretarà peces dels autors mallorquins Bujosa, Aguiló i Leon. A les 20 hores.
9 de juny
Palau March: Percussó o no + Cumie tocaran a les 21 hores.
10 de juny
Passeig del Born: l'Orquestra Simfònica de les Balears i  del Mar Bonet oferiran el concert "Viu la Simfònica!". A les 20 hores.
11 de juny
Jardins de Natzaret: la Jove Orquestra de les Illes Balears actuarà a les 20.
16 de juny
Jardins del Centre de Cultura Sa Nostra: concert de Flamenc de bon temps amb Manuel Carmona, Jordi Tugores i José Llorach. A les 21 hores.
17 de juny
Museu de Mallorca: la Coral Juvenil de Joventuts Musicals tancarà el cicle a les 21 hores.

A més d'aquestes 14 actuacions, s'han inclòs dins de Palma de primavera els concerts al carrer de la Banda Municipal de Palma, que tocaran per primera vegada al pati del casal de barri de Can Alonso (26 de maig) i al parc de ses Fonts (7 de juny). També actuaran a la plaça Major (24 i 31 de maig i 14 de juny) i al parc de ses Estacions (16 de juny).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.