algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El sacerdot i activista Josep Noguera ha mort als 77 anys

El sacerdot Josep Noguera, a l'esquerra, va dedicar el temps de la jubilació al voluntariat a la presó de Palma, amb activitats amb els interns del centre penitenciari. | Arxiu UH

El sacerdot i activista pels drets humans, Josep Noguera Arrom, ha mort als 77 anys. Noguera va realitzar l'activitat sacerdotal a les parròquies de l'Encarnació, Cala Major, Muro, el Terreny o Alaró.

El temps de la jubilació el va dedicar al voluntariat a la presó de Palma, amb activitats amb els interns del centre penitenciari.

La polèmica sobre el celibat o el paper de la dona van encapçalar fins al darrer moment els ideals d'un sacerdot crític amb una Església «covard en temes forts» i d'idees «tan infantils» que haurien d'avergonyir «a les persones intel·ligents», segons Noguera va manifestar en una entrevista al Diari de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Al Cel sia. Si no hi ha molts capellans amb el tarannà d´aqueix senyor, la Església s´en anirà a norris en dues dècades. I el pitjor, és que molts capellans joves son més integristes que els majors i amb una completa des-sintonia amb el Papa Francesc..

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente