algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Les obres del Palau de Congressos han finalitzat després de 10 anys i 140 milions de cost

La regidora de Turisme, Joana Maria Adrover, ha precisat que encara que Acciona «ha executat el 100% de les obres», la companyia seguirà al Palau fins a 60 dies. | E.P

Les obres del Palau de Congressos han acabat aquest dimarts després de «deu anys i tres legislatures», i amb un cost total de 140 milions d'euros, incloent-hi el preu dels solars. A partir d'ara, tindrà un cost de 30.000 euros mensuals (manteniment, consums mínims, neteja i seguretat) fins que s'engegui entre octubre i desembre.

El conseller de Turisme i vicepresident del Govern, Biel Barceló, ha assenyalat que l'arquitecte Patxi Mangado ha donat «el vistiplau i ha signat la recepció de les obres».

Acciona hi romandrà 60 dies

La regidora de Turisme, Joana Maria Adrover, ha precisat que encara que Acciona «ha executat el 100% de les obres», la companyia seguirà al Palau fins a 60 dies per solucionar desperfectes i continuar amb «tasques de neteja».

En aquest sentit,
Adrover ha destacat que s'han detectat «unes 1.490 petites imperfeccions, coses de mínim detall» i que «manca la prova d'acústica» que s'haurà de realitzar quan les butaques estiguin instal·lades a l'auditori.

D'altra banda, Adrover ha avançat que «en menys de 15 dies» estarà
enllestit el «primer esborrany» dels plecs i que esperen «obrir el concurs» perquè «a la temporada d'estiu» ja es procedeixi amb la «contractació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 8 anys

Idò si, hi ha qui diu pardalades. Altra cosa és que no l'aturassin.

Valoració:-1menosmas
Per idó, fa mes de 8 anys

Es 19 de febrero de s'any 2007, estant un govern que deien de "progres" (¿?), amb n'antich an es capdevant, sa societat Palau de Congressos va adjudicar es projecte per se seva construcción. O sigui PSOE. A vegades se memoria es infidel.

Valoració:0menosmas
Per ALC, fa mes de 8 anys

Si l'Ajuntament i el Govern creuen de veres en la transparència, als seus Portals de Transparència hi hauria d'haver una secció sobre ingressos i costos del Palau de Congressos.

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Ara, esper que no se li ocorri a cap pepero fidel, donar-li la culpa de tot aqueix gastòrum, a aquest darrer equip de govern de l´Ajuntament. És que en hi ha, que per tal de defensar els seus gurus, son capaços de tot.

Valoració:-3menosmas
Per Toni, fa mes de 8 anys

On hem de signar perquè això "nomes" ens costi 1.000 € diaris fins que caigui o el tombin?. Ruïna total, avenc sense fons.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente