cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Nel Martí: «És obscè que el PP demani pel dèficit de finançament»

El grup de MÉS per Menorca insisteix en «l'obscenitat» de PP en demanar explicacions, quan «l’expresident Bauzà mai no va comparèixer al Parlament per parlar de dèficits socials, tot i les reiterades peticions de l’oposició» | Arxiu UH / Jaume Morey

La presidenta del Govern, Francina Armengol, compareixerà aquest dijous al Parlament per informar sobre el límit de dèficit fixat per a la Comunitat Autònoma. 

MÉS per Menorca considera que «el dèficit de finançament de les Balears és el més important, perquè aquest és el motiu dels dèficits en sanitat, educació o dependència que patim». En aquest senit, la formació aposta per un debat sobre «la unitat i l’estratègia» dels grups parlamentaris i del Govern per aconseguir més inversions de l’Estat (incloses les inversions estatutàries pendents), un nou REB, un nou sistema de finançament i condonació d’una part del deute de CAIB amb l’Estat, comprès entre 600 i 4000 milions d’euros.


Bauzà mai no va comparèixer

El grup de MÉS per Menorca insisteix en què l’expresident Bauzà  «mai no va comparèixer al Parlament per parlar de dèficits socials, tot i les reiterades peticions de l’oposició». En aquest sentit, MÉS per Menorca es felicita per complir amb el primer compromís electoral de tots: el canvi de tarannà, proper i transparent amb els ciutadans.

 

Nel Martí destaca «l’obscenitat» del Partit Popular

El diputat portaveu de la formació, Nel Martí, ha declarat que «és obscè que el PP demani per l’incompliment del límit de dèficit i l’utilitzi per qüestionar al nou Govern» perquè «el dèficit del 2015 és responsabilitat tant del govern actual com del govern Bauzà»; «perquè el PP va incomplir reiteradament el límit de dèficit, per exemple el 2014 el dèficit va ser d’1’7%, quan el límit era de l’1%» i perquè «les raons d’aquestes desviacions són les mateixes abans que avui».

Martí ha recordat que la portaveu del PP de la passada legislatura, Mabel Cabrer, va afirmar que «no podem complir amb el dèficit a causa del precari sistema de finançament».

 

La corrupció del PP

Amb tot, el diputat ha insistit que l’elevat deute de la CAIB –uns 9.000 milions d’euros–, està relacionat en part «amb la corrupció i la mala gestió del PP a les Balears al període 2003-2007».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Parlem amb propietat, fa mes de 8 anys

Indecent no, el següent.

Valoració:11menosmas
Per Arnaumarí, fa mes de 8 anys

Mes aviat preguntaria: Al PP hi ha quelcom de decent ?

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente