algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Hi ha bons grafitis en els carrers de Palma?

Des del museu Es Baluard es proposa el taller sobre art urbà "What Ever Happened to Street Arto n the Street Art?", després de l'èxit l'any passat d'un curs similar anomenat "What are You Looking at?" Que va impartir el professor Jordi Pallarés.

L'objectiu del taller és repensar l'art urbà des d'un punt de vista crític en el context de les intervencions que es donen en l'espai públic. Entre altres idees, es debatrà sobre el concepte de ciutat com a aparador, en un debat transversal en el qual es pretén que els alumnes participin (tant o més que els professors) aportant les seves valoracions, des de grups de treball que es formaran a l'inici del taller . Es vol crear d’aquesta manera un espai per discutir sobre què està passant en l'espai públic: respecte a la ciutadania, les administracions públiques, els artistes urbans i el mateix sector professional de l'art (el cas de Palma i altres ciutats).

D’entre els continguts que es tractaran hi destaquen l'anomenat street art: consum, efimeritat i consens, la democràcia i espai públic: el conflicte com a generador de transformacions, els projectes i situacions necessàries sobre la visibilitat de conflictes en l'espai públic, l'itinerari urbà com a fet polític o el model de ciutat i la ciutat aparador: qui diu què aquí
Aquest taller s'inclou dins de les activitats "Aula per a adults" que ofereix Es Baluard al llarg de l'any. Seguidament veureu les dates i preu, així com la direcció perquè us apunteu o pregunteu qualsevol dubte.

Les dates de celebració del taller són els dies 6, 12, 13 i 19 d'abril de 2016 de les 18:00 a 20:00 h. El preu són 25 euros amb un 10 per cent de descompte per a Amics d’Es Baluard

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.