nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

El petit comerç es podrà beneficiar de 2.300 euros per a la millora de l'establiment

Els ajuts es podran destinar al disseny de la imatge de l'exterior, la retolació comercial interior i exterior o la supressió de barreres arquitectòniques, entre d'altres. | E.P

El batle de Palma, José Hila, ha anunciat les subvencions de fins a un màxim de 2.300 euros que el petit comerç podrà sol·licitar per a innovació, millora, modernització o implantació de nous establiments. En concret, la convocatòria ascendeix als 46.000 euros.

Aquests ajuts es podran destinar al disseny de la imatge de l'exterior, la retolació comercial interior i exterior, la millora de la seguretat, la supressió de barreres arquitectòniques, la renovació i millora tecnològica, la millora energètica o l'adquisició de sistemes de reciclatge i eliminació de residus.

Requisits i termini

Les microempreses d’un màxim de deu treballadors o les petites empreses de fins a 25 empleats són les destinatàries d’aquests ajuts. El primer termini per presentar sol·licituds conclourà el 13 de maig, i si aquests no s'esgoten, un nou període s’obrirà entre el 14 de maig i el 15 de setembre.

El president de Pimeco, Bernat Coll, ha agraït aquesta «passa endavant» de Cort a favor del comerç. Per altra banda, el president d’Afedeco, Rafel Ballester, ha considerat que el petit comerç presenta «dos reptes» que poden ser enfrontats amb aquests ajuts: la formació i la modernització.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Esper que agraeixin a la esquerra, e fet de que que se preocupi per ells, cosa que no havia passat abans. Que a la hora de la veritat, no s´en tornin anar darrera la dreta, amb lo gonelles que son els petits comerciants, salvades honroses i meravelloses excepcions, que també en hi ha dins aquest gremi, gremi que per altra banda, és tan imprescindible per a la nostra economia.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente