nubes dispersas
  • Màx: 17.52°
  • Mín: 8.69°
17°

Els pensionistes exigeixen al Govern la retirada del copagament sanitari

El col·lectiu ha enregistrat l'exigència a la Conselleria de Salut i a l'IBSalut | Plataforma d'Associacions de Pensionistes i Jubilats

La Plataforma d'Associacions de Pensionistes i Jubilats s'ha manifestat aquest divendres davant la Conselleria de Salut per exigir al Govern la retirada del copagament sanitari.

Segons un comunicat, els pensionistes han exigit «que el Govern elimini el copagament» mentre no es derogui la llei estatal. Els afectats manifesten que «més de 70.000 pensionistes guanyen menys de 650 euros al mes» i denuncien que «si hi ha doblers per a les pagues extres de diferents col·lectius», també n'hi ha d'haver per al «pagament dels medicaments».

El col·lectiu ha registrat l'exigència a la Conselleria de Salut i a l'IBSalut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Margalida, fa mes de 8 anys

Manel, nosaltres no som beneits, el govern balears té competències, sobretot competències per no cobrar demés, quan cobren els medicaments als jubilats, bé que ho denunciava, Fina Santiago, la passada legislatura. El que passa és que han renunciat a fer la revolució que tant han predicat, talment Syriza a Grècia i aquí David Abril.

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Això, això! Anem tots a protestar davant la Delegació del Govern i també davant la Delegació del Ministeri d´Hisenda i la d´Economia per l´espoli fiscal.
Fins que no diguem que també ens volem independitzar, tant si ho deim de veritat com si no, no mos faran cas. Cal donar-los un bon ensurt i que els donem un ultimàtum: "La bolsa o la vida", perquè sense els catalans i sense noltros, seria la seva sentència de mort

Valoració:5menosmas
Per Manel, fa mes de 8 anys

Anau a protestar davant Delegació de Govern. Igual que mestres i metges. Tot això ho heu de demanar a qui ens expolia. D'on vos pensau que treu els diners el Govern?

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente