algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

El PEN Català i el Govern reestableixen vincles

La iniciativa l'Escriptor Acollit, de la qual Palma ja va participar l'any 2012, s'ha presentat aquest dimecres

La consellera de Participació, Transparència i Cultura, Esperança Camps, s’ha reunit aquest dimecres amb la presidenta del PEN Català, Carme Arenas, el vicepresident, Miquel A.Llauger i la traductora Heike Nottebaum.

«L'Escriptor Acollit» a Palma
La plataforma per a la projecció internacional de la literatura i dels escriptors i escriptores dels territoris de parla catalana (PEN Català) ha explicat el programa «Escriptor Acollit», en marxa el 2007 i que presenta l'objectiu d'acollir durant un període d’un o dos anys un escriptor amenaçat, perseguit o amb risc de ser empresonat com a conseqüència dels seus escrits. En aquest sentit, el Parlament va aprovar la resolució de declarar les Balears terra d’acolliment d’escriptors perseguits a causa de l'obra literària l'any 2009 i va acollir la periodista de Zimbabwe Rhodah Mashavave l'any 2012. La intenció d'aquesta trobada és posar en marxa de nou aquest projecte, entre d'altres.

Premi Internacional Veu Lliure
D'altra banda, s’ha tractat la possibilitat de recuperar el «Premi Internacional Veu Lliure» a les Balears, integrat dins el programa d’Escriptors Empresonats i concedit a un escriptor o escriptora que hagi patit o pateixi persecució per les seves paraules.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tàlem, fa mes de 8 anys

A qui representa el PEN, si hi ha més escriptors que no en són socis que els qui en són? Au, Llauger, que tens la barra molt llarga, exhibicionista!

Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente