algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

El GOB i la Fundació Global Nature exigeixen a Alemanya «una ecotaxa vertadera, ecològica i finalista»

El portaveu internacional del GOB considera que l'impost «contribuirà a disminuir els efectes del turisme massiu, previst per aquest any» | Darkone

El GOB i la Fundació Global Nature (FGN) han exigit a la fira de turisme ITB de Berlín un «posicionament clar al Govern en relació amb el destí finalista i la vocació ecològica de l'impost». Segons han destacat les entitats ecologistes en un comunicat, s'han dirigit als mitjans alemanys per «deixar clar» el posicionament en relació amb l'impost de turisme sostenible.

En aquest sentit, assenyalen que davant la confusió dels missatges generats en relació amb la destinació de l'impost, han exigit que l'ús previst «sigui destinat a projectes específics de naturalesa i protecció del medi ambient i preservació de béns culturals».

El cap de Conservació de la Naturalesa de la FGN, Thomas Schaef, ha afirmat que «destinar els recursos a promoció o la caixa comuna per compensar dèficits de finançament general de les Balears seria deshonest i inacceptable». En el mateix sentit, el portaveu internacional del GOB, Gerald Hau, ha assegurat que «el turista alemany està disposat a contribuir per conservar els recursos naturals de les Illes».

Segons Hau, «la materialització d'inversions al medi ambient de l'impost turístic proporcionarà una bona imatge de les Illes». El portaveu ha afegit que l'impost «contribuirà a disminuir els efectes del turisme massiu, previst per enguany»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.