algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Maria Teresa Cabré presentarà els nous projecte de la Secció Filològica de l'IEC a Palma

Maria Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica de l'Institut d’Estudis Catalans

La nova presidenta de la Secció Filològica de l'Institut d’Estudis Catalans, Maria Teresa Cabré, serà a Palma per pronunciar una conferència sobre 'Els nous projecte de la Secció Filològica: gramàtica, diccionari i estàndards'.

La conferència serà al club Diari de Mallorca situat al carrer Puerto Rico, 15 de Palma i comptarà amb la presentació de Marta Fuxà, la Directora general de política lingüística del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per En Figuera, fa mes de 7 anys

Gràcies @I doncs

Salutacions @mariaina Com ja vaig dir fa uns dies, valoram i, segons com, responem es comentaris, no es comentaristes.

A manca d'arguments sa qüestió és tocar es dellonses i intentar confondre de qualsevol manera possible. Ni cas.

D'altra banda me ve perfecta sa nota biogràfica de na Maria Teresa Cabré perquè no la coneixia.

Me ve a es cap que com sempre li he recomanat a en lorens de'ràbia que consultàs un expert (sí, un psicòleg també), li podríem dir que consulti algun des treballs de na Cabré.

Valoració:4menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Vull donar ses gracis a tots aquest anticatalanistes. Sense es seu esforc no hauria aumentat es numero d'independentistes de "cuatro gatos" a sa majoria en es darrer referendum (si, 48% a favor, 34% en contra, i sa resta no se varen pronunciar ni a favor ni en contra). Seguiu aixi, i seguiu negant que son majoria !, i seguiu deixant-los ben clar que aqui no els volem, de fet no els volem a Espanya !!. I en haver partit ells, feis lo mateix amb es balears que se sentin catalans, i aixi hi arribarem mes rapidament !!

Valoració:4menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Mariaina: Aquest de baix no és en Figuera genuí. És el f@txa de sempre, que de tant en tant roba els nicks als dames.

Valoració:10menosmas
Per mariaina, fa mes de 7 anys

@En Figuera
El 1976 es va doctorar en filologia romànica, i n'és catedràtica des de 1993. Ha treballat com a professora a la Universitat de les Illes Balears entre 1970 i 1971, a la Universitat de Barcelona entre 1971 i 1993) i, des de 1994, a la Universitat Pompeu Fabra, on fa classes de lingüística i terminologia.

Va ser la primera directora del TERMCAT, des de 1982 a 1988. Posteriorment ha dirigit l'Institut Universitari de Lingüística Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra i ha estat la coordinadora del Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans, editat el 1995, que substitueix el Diccionari General de la Llengua Catalana. És l'actual directora del Centre de Referència en Enginyeria Lingüística (CREL) del Pla de Recerca de Catalunya. Des de 2014 també és presidenta de la secció filològica de l'Institut d'Estudis Catalans.

És membre fundadora de la Red Iberoamericana de Terminología (Riterm), de la qual ocupa la presidència del Comitè de direcció, de la Xarxa Panllatina de terminologia (Realiter), i del grup de lèxic de l'European Linguistic Research Association. Així mateix, forma part del Consell Assessor de l'AET, Termnet, Terminology, Sendebar, MOTS, entre altres.
I tu?

Valoració:11menosmas
Per En Figuera, fa mes de 7 anys

Otra catalanista que viene a imponernos como debemos hablar.

Arrux batuadeu de catalufos

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente