cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

27F: Manifestació massiva en defensa dels refugiats

Més de 200 persones s’han manifestat en defensa dels refugiats. | E.P.

Palma clama en defensa dels refugiats. Més de 200 persones s’han manifestat aquest dissabte, en adhesió a la marxa ‘Passatge Segur’ per exigir als governs europeus que obrin vies d’accés segures per a les persones que fugen dels conflictes bèl·lics.

A Palma, la marxa ha estat convocada per la comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats. La concentració, animada per una ‘performança’ i una batucada ha sortit de la Rambla per acabar a la Plaça Major on s’hi ha llegit un manifest.

El manifest ha exigit als governs europeus establir vies segures i legals, terrestres i marítimes, mitjançant visats humanitaris, de drets d’asil i assentament familiar. També s’ha demanat la suspensió dels acords de devolució amb països que no respectin els drets humans i l’anulació de l’acord de readmissió amb el Marroc.        

Solidaritat

El manifest fa una crida a la «solidaritat» dels pobles europeus per acollir de manera «urgent» a les persones refugiades que hi ha a Grècia i Itàlia. També s’ha fet una crida a perseguir i castigar les mesures, els discursos i les actituds racistes en contra de les persones refugiades.  

Un total de 25 països han acollit aquest dissabte mobilitzacions en defensa dels refugiats, amb 50 ciutat de l’Estat espanyol en les quals s’hi ha convocat concentracions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Es suis, fa mes de 8 anys

Estic convencut: Llorensins i NonPlusUltras son en realitat colaboradors des diari de balears per animar un poc es comentaris... Es impossible que hi hagi gent tant curta de bon de veres !!

Valoració:2menosmas
Per Es suis, fa mes de 8 anys

En nonplusultra aquest es una mina ! Ara va recomanant en es refugiats que s'integrin a Espanya... I ell quan pensa integrarse a Mallorca ?. Cagondena aquest barco de requilla lo be que hagues anat !!!.
No hi ha pitjor foraster que es que no sap que ho es !

Valoració:2menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

@ultraméscurt

Que no te doni ara un atac de gelosia!!!!!! Per a tu també en tenc, ets es porquet preferit de sa meva soll !!!!! (aiiiiii, es meu marranet!!!!!!!!!)

Valoració:10menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 8 anys

@pocilguero te apunto en el n1 para el intercambio con Turquía. Puedes fundar un Nova Alguer por allí y dar el coñazo con tu majadería.

Valoració:0menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

@llorensapiens

Ho sé, ho sé!! per això mai el maltract en excés. En lorens de ' ràbia també és es meu preferit.

Valoració:2menosmas
Per llorensapiens, fa mes de 8 anys

@Figuera conyo, no m'he toqueu en Llorens, és en Llorenset nostro, enxufat de la casa.

Valoració:2menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

Aquí ja tenim a "ultraméscurt" per dir collonades i divertir-nos (amb permís d'en lorens de'ràbia, clar), però haurieu de llegir el que s'anonimat des comentaristes permet dir de sa mateixa notícia a ÚH. Fa vergonya com esser humà. Cada dia estic més convençut que sa Humanitat no evoluciona, ans el contrari, Involuciona.

I jo també ho he sabut avui pes diaris.

Valoració:4menosmas
Per Romi, fa mes de 8 anys

M'encanta l'adjectiu "massiu" per qualificar una trobada de 200 persones. Dit això, tot el suport a la concentració.

Valoració:1menosmas
Per @ pfffttt, fa mes de 8 anys

A ver, escribe cien veces:

" I ha fet una faltota...."
o bé
" Hi ha una faltota..."

Encima de cortos, analfabetos. Se os junta todo pancas! Tendríais que ver más IB3... uy! olvidaba que solo pone pelis en la lengua del cid.... jajajaa

Valoració:1menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 8 anys

@Pfffffff te he puesto un positivo y todo!, muchas veces dudo por el maldito catalán de los cojones, prueba o prueva, móbil o móvil. Sois nocivos.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente