cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'Escola inclusiva guanya terreny a Balears: El professorat dedicat a l'atenció a la diversitat ha augmentat en un 37'5%

La Conselleria d’Educació i Universitat ha incrementat la plantilla dedicada a l'atenció a la diversitat i al suport en les aules en més de 290 professors. | V. Torres

La Conselleria d’Educació i Universitat ha incrementat la plantilla dedicada a l'atenció a la diversitat i al suport en les aules en més de 290 professors, en concret amb professors pedagogs terapeutes, d'audició i llenguatge o d'atenció a la diversitat, que atenen directament els alumnes amb necessitats educatives. Aquesta xifra es tradueix en un augment del 37'5% de l'equip dedicat a l'atenció d'aquest alumnat, en concret l'augment de 50 professors a Eivissa; 2 a Formentera; 41 a Menorca i 198 a Mallorca. La plantilla d’aquest professorat passa dels 777 del curs 2014-15 als 1.068 de l’actual.

Segons la Conselleria, aquestes contractacions responen a la configuració d'un model «d'Escola inclusiva», fet pel qual continuarà treballant per donar una resposta adequada als estudiants amb necessitats especials dels centres educatius de les Illes Balears.

 L’increment ha estat de quasi un 43% a Eivissa (de 18 a 168,5),  d’un 20% a Formentera (de 10 a 12),  d’un 52% a Menorca (de 78 a 119) i de més d’un 34% a Mallorca (de 571 a 769).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sufridor pages, fa mes de 8 anys

Aauesta decidió va ser adoptada pero l'anterior equipo de la Conselleria

Valoració:-1menosmas
Per Parlem del que toca, fa mes de 8 anys

A la UIB, s´imparteix la especialitat de Mestre d´Educació Especial? Abans no se feia i venia molta gent de València a opositar i també a treballar.

Valoració:1menosmas
Per Loren, fa mes de 8 anys

Per mestre d'educació especial

A mí lo que me irrita es que los profesores y maestros seáis tan falsos. Vendeid una enseñanza de calidad peto en cambio estáis los primeros en fracasó escolar. Qué uséis las aulas para los adoctrinsmientos nazional catalánista .
Ya es hora de poneros ratios de calidad y productividad.

A trabajar vagos

Valoració:-2menosmas
Per Cabrum, fa mes de 8 anys

Crec que tant els mestres d´Educació Especial com els alumnes, se mereixen un que els tenguem un respecte.

Valoració:9menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 8 anys

@mestre d'educació especial, deja los poleo mentas y tómate un gyn tonic verás la vida de otra manera.

Valoració:-15menosmas
Per mestre d'educació especial, fa mes de 8 anys

M'irrita profundament la ignorància dels comentaris que se vessen sense ni saber de que es xerra. Com a mestre d'educació especial, la nostra feina es donar suport de totes les àrees instrumentals(castellà inclòs), a aules on hi ha alumnes amb necessitats educatives especials. Però la nostra feina mai es limita a aquests alumnes, sinó a tot el conjunt d'alumnes del grup. Per tant, augmentar la plantilla d'educació especial és invertir en millorar els resultats acadèmics de TOTS els alumnes.

Valoració:26menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 8 anys

Yo lo llamaría atención al adoctrinamiento, con un poco de suerte ahora Cs os quitará las competencias.

Valoració:-20menosmas
Per Plasta, fa mes de 8 anys

Hi havia un home tan beneit, tan beneit, tan beneit, que per llegir les notícies fresques, posava l´ordinador dins la gelera.

Valoració:18menosmas
Per Aliplanas, fa mes de 8 anys

La atención a la diversidad consiste en "reforÇ" de catalán a tutiplén. Y ya está. Soy hija y esposa de profesores y lo sé.

Valoració:-24menosmas
Per llorens, fa mes de 8 anys

Y la calidad de enseñanza? Y los temarios? Y el fracaso escolar?
muchos indicadores pero seguimos siendo la comunidad española que está en la cola del fracaso escolar.

Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente