algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La Bollera, la Gorda i la Friki

Una al·lota arrenca amb ràbia un pòster de la seva habitació, potser un dels seus preferits. Els seus gustos no són compartits per la majoria, o per uns pocs que l'arraconen com la «friki» de classe. Els missatges al mòbil li ho recorden cada horabaixa. Els pares de «la friki» no ho saben i a ella li preocupa perdre el control.

Una estudiant dedica les tardes a practicar exercici: una pràctica amb insistència per eliminar una massa corporal que molesta un grup de companys o per eliminar més bé tot el que hi ha darrere de ser la «gorda» de classe. Els seus pares no ho saben i li preocupa engreixar.

Una tercera jove es maquilla el rostre davant el mirall abans de partir a l'institut, no precisament per mostrar-se, sinó per amagar una petjada en forma de morat dels mateixos que l'han batiada: és la «bollera» de classe. Els seus pares tampoc no ho saben i li preocupa continuar viva.

Andrea Bellver, Claudia Palacios i Sara Tous denuncien en tres minuts exactes allò que per a molts pot ser el martiri de tota una vida. El missatge de les estudiants de l'Institut Ramon Llull és clar: l'alarma del matí no sona igual per a «la gorda», «la bollera» o «la friki» de classe. El vídeo ha estat vist per més de 15000 persones. Aconseguir que arribi a pares i adolescents depèn de l'espectador que llegeix la cita final de Días contados.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

També hi ha pares que fomenten aquestes conductes i que per ells, l´agredit és el beneit i el fracassat mentre que l´agressor, és un guanyador i un individu d´èxit.
Per un cop i esperant que no servesqui de precedent, estic d´acord amb el mariner encarregat de la farmaciola, plantejant que una de les solucions seria que fer urgentment tallers i cursets, COMPLETAMENT OBLIGATORIS, per així educar als pares, mares o tutors.

Valoració:17menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

La bollera, la gorda y la friki, siempre han existido.
Con otros nombres, si quieres.
Pero siempre han estado ahí. Los chavales son crueles. Desde siempre. Sobre todo ante figuras que no comprenden.
Aquí el problema no es ese.
Aquí el problema son los padres que le compran al nene un puñetero móvil con camarita y no controlan lo que hacen en internet.
Ése es el puto problema.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente