nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
17°

La Universitat Oberta de Catalunya s'apropa als estudiants illencs

Josep A. Planell, rector de la UOC | Universitat Oberta de Catalunya

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, estudien l'acord de col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), per tal de millorar el servei d'aquesta universitat als més de 1500 estudiants de l'Illa.

El rector de la UOC, Josep A. Planell, s'ha reunit a Mallorca amb ambdós càrrecs i la delegada territorial de la universitat catalana a les Illes Balears, Fanny Galve, per tal d'enfortir la relació entre ambdues institucions. El conseller d'Educació i Universitats del Govern, Martí March, i el batle de Palma, José Hila, també han rebut Planell en la seva visita oficial.

De moment, el rector signarà acords de col·laboració amb l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de les Illes Balears (GCIB), la Federació de Serveis Públics d'UGT de les Illes Balears (FSP-UGT Illes Balears ), el Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de les Illes Balears i el Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de les Illes Balears (CEESIB).

El restaurant Caixaforum Palma acollirà el sopar de la UOC amb motiu de la visita de Planell, al qual acudiran estudiants, professors i graduats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Una alternativa interessant, sobre tot pels alumnes de la UNED que no vulguin estudiar-ho tot en Castellà. Com més oferta educativa hi hagi, millor serà per a tots.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente