algo de nubes
  • Màx: 16.89°
  • Mín: 12.25°
16°

Francisco Copado: «S’ha de potenciar el turisme cultural»

Francisco Copado, director-gerent de la Fundació Miro | Arxiu UH

El batle de Palma, José Hila, ha rebut aquest dilluns Francisco Copado, el nou director-gerent de la fundació Miró. Copado és graduat en història de l’Art per la Universitat de les Illes Balears, tècnic en Activitats i Empreses Turístiques i màster en gestió de Patrimoni Cultural i Museologia per la Universitat de Barcelona.

L’elecció del candidat va ser unànime, després que una comissió d’experts i representants del patronat de la fundació estudiés la documentació dels distints projectes i seleccionés Copado d’entre els sis finalistes. El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló, afirma que «allò que va agradar més del projecte de Copado  va ser que es tractava d’un pla integral de la fundació», format pels eixos d’identitat, sostenibilitat, organització i turisme.

El nou director-gerent, que ha desenvolupat la seva carrera en l’àmbit de la banca, pretén que «la Fundació sigui un referent» a Mallorca i afirma que la seva poca experiència en gestió cultural no li impedeix conèixer el mecanisme per aconseguir-ho: «s’ha de potenciar el turisme cultural, sobretot perquè és una experiència única poder veure de primera mà on ha fet feina un artista com Miró».

Copado ha signat un contracte per dos anys amb la possibilitat de pròrroga d’un màxim de dos anys més. El nou director, coneixedor de sis idiomes, succeeix en el càrrec a Elvira Càmera

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Tenim patrimoni més que suficient per poder promocionar aquest tipus de turisme. Amb molt menys hi ha llocs que venen Història, Art i gastronomia, però als hotelers de Balears més que turisme cultural, pareix que els interessa el turisme que li agrada mostrar el cul.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente