algo de nubes
  • Màx: 12.83°
  • Mín: 7.77°
13°

Les feministes encausades per l’acció a l’església de Sant Miquel, hi «tornaran a entrar» dos anys després

Cartell de l'acte de suport a les Feministes encausades.

Aquest dimarts es compleixen dos anys de l’acció d’un grup de feministes a l’església de Sant Miquel de Palma. Amb motiu d’aquesta data el grup de suport de les Feministes encausades ha organitzat per aquest dissabte dia 13 de febrer una festa per tal de seguir recaptant fons per a poder fer front a les despeses que el cas, encara pendent de judici, pugui ocasionar.

El Casal Popular Voltor Negre acollirà aquest acte amb el nom: Dos anys després... hi tornam a entrar!  Recream l'església de Sant Miquel al Casal Popular Voltor Negre. Aquesta celebració, amb un fort caire humorístic, pretén recrear a l’espai del Casal l’església de Sant Miquel.

Des del grup de suport a les Feministes encausades s’ha fet públic el cartell de l’acte, que, entre d’altres, comptarà amb una «missa solemne per l’expiació de les ànimes de les feministes encausades (amb la presència del Bisbe)», un «Sant Sopar» i música «celestial» a càrrec d’un punxadiscos.

Els fets

El dia 9 de febrer de l’any 2014 una trentena de persones entrava a l’església de Sant Miquel, a Palma, amb consignes a favor del dret al propi cos de les dones i de l’avortament lliure i gratuït. Pocs dies després set d’aquelles joves, una d’elles menor, eren detingudes i posades en llibertat amb càrrecs. Se’ls imputa un suposat delicte contra la llibertat de culte i per ocupació d’un temple religiós. Aquest es castiga amb entre sis mesos i sis anys de presó. El Bisbat de Mallorca, demana penes de quatre anys de presó per a cada una les persones encausades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.