algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Anul·lada l’Ordenança Cívica de Cort amb 18.000 expedients en suspens

EL Tribunal Superior de Justícia de les Balears ha fet pública aquest dijous la decisió de declarar nul·la l’Ordenança Cívica de l’Ajuntament de Palma, aprovada pel Partit Popular i en vigor encara.

El batle de Palma, José Hila, ha demanat aquest divendres «responsabilitats polítiques als responsables» de l’aplicació de l'ordenança. El consistori ja ha demanat als seus serveis jurídics que determinin l'abast de la sentència així com què passarà amb els 18.000 expedients per infracció que s'han imposat des de la seva aplicació.

En una compareixença convocada de manera urgent, Hila ha assenyalat que ha demanat una reunió urgent amb Delegació de Govern perquè determinats temes, com la venda ambulant, el consum d’alcohol a la via publica o la prostitució, havien estat assumits per Cort a conseqüència de l'ordenança cívica i ara podria haver-s’hi de tornar a «implicar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ALM, fa mes de 8 anys

De que els serveixen el assessors als nostres polítics? Una de dues: o són tots uns incompetents que no poden advertir-los de quan una llei o una norma són inconstitucionals o sí que els adverteixen però no els fan cas. Tant si és una cosa comj l'altra, perquè pagar tants d'assesssors? I amb els nostres diners, és clar. I a més de clar és de vergonya. A quin país vivim!

Valoració:2menosmas
Per Pere, fa mes de 8 anys

Enhorabona als promotors de l'iniciativa que ha permés que el tribunal hagi retirat totalment aquesta ordenança tan incívica.
La federació de veïns al front de la plataforma ciutadana li ha fet la feina a l'ajuntament.

Valoració:6menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Això passa , per tractar els temes de tots només els polítics amb els seus assessors i a porta tancada, marginant els tècnics funcionaris, que els haurien aconsellat i encaminat be ii honestament.
I mentre, els d´ara que no en tenen cap culpa, s´hauran de menjar tot el "marron glacé"
Tan de bo que les ordenances, decrets, reglaments, reials decrets i altres tipus de lleis que sortiren del forn la passada legislatura son inerts i incorpòries, perquè si tenguessin forma i vida, serien com a monstres gegantescs amb color i textura de fleuma i de cagarr0ts i no se podria estar per aquí ni amb una gafa d´estendre roba al nas.

Valoració:5menosmas
Per Lloba, fa mes de 8 anys

Què fort! Ha fet més via la justícia espanyola que Cort.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente