muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Els ciutadans podran visitar el Palau de Congressos a partir d’aquest dissabte

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, i l'arquitecte Patxi Mangado.

Els ciutadans podran realitzar visites guiades al Palau de Congressos a partir d’aquest dissabte 24 d’octubre. En aquesta primera jornada, l’arquitecte Patxi Mangado, autor del projecte, guiarà les tres visites que tendran lloc a les 10:30h, 12h i 13:30h. Les visites al Palau i a l’hotel tenen una durada d’una hora i mitja, i a partir del 31 d’octubre se'n faran quatre cada dissabte al matí, amb 25 o 30 persones.

Els ciutadans s’hi poden inscriure a la web del Palau de Congressos, facilitant les seves dades personals o al telèfon 971 729920. També s’hi poden apuntar entitats o col·lectius. Durant la visita han de dur roba i sabates còmodes, evitar calçons curts i sandàlies. Se'ls facilitarà un casc d’obra de protecció. Aquesta activitat compta amb la cobertura d’una assegurança.

Les obres estan al 98% de compliment i la tinent de batle de Turisme, Comerç i Treball ha explicat que així es compleix «el compromís del batle José Hila d’obrir aquest bé patrimoni dels ciutadans que són els que han finançat les obres, perquè així tohom pugui veure com s’han invertit els seus doblers».

Joana Maria Adrover ha animat a tots els ciutadans a visitar el Palau «i sentir-lo com el que és, patrimoni públic». Així, els ciutadans podran no només veure l’exterior del Palau de Congressos, com fins ara, sinó també «accedir a l’interior i veure com estan quedant les diverses sales», ha afirmat Adrover, qui ha assegurat que tenen molta gent «amb interés per visitar el Palau».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Caganer, fa mes de 8 anys

que bé!

hi aniré a usar els excusats i pensaré en la família Barceló

Valoració:4menosmas
Per Canberri, fa mes de 8 anys

Tots els ciutadans de les Illes Balears (Formentera, Menorca i Eivissa també?)

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente