algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Es perceben canvis a Palma després de més de 100 dies de nou Govern?

Un informe públicat per la Fundació Gadeso es fa aquesta pregunta i publica una anàlisi fruit de diverses enquestes.

Gairebé la meitat dels enquestats manifesta que tot roman «pràcticament igual que abans». Un 19 per cent pensa que les coses «han empitjorat» i un 23 per cent creu que la situació de la ciutat «ha millorat».

Pel que fa a la valoració del nou equip de govern de l’Ajuntament de Palma, un 24 per cent valora positivament el nou executiu. D'altra banda, un 21 per cent valora el nou Ajuntament de forma negativa. I la resta o bé el valora com a regular o bé no contesta.

El polític més ben valorat de l’Ajuntament és l’actual batle de la ciutat, José Hila, amb una puntuació d’un 5,1. Hila també és el polític del consistori que més coneix la població. A l’altra cara de moneda, Margalida Duran del PP és, després del datle, la segona política més coneguda. Ara bé, és la pitjor valorada i suspèn amb una puntuació de 4,1.

Per acabar, les mesures que segons els enquestats hauria d’impulsar l’Ajuntament a curt termini són la millora del transport públic i la creació de més eixos cívics i zones verdes. D'altra banda, les mesures considerades menys importants són l'impuls de la Palma turística i l'adjudicació del Palau de Congressos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ja, fa mes de 8 anys

A nivell personal, francament, gairebé res... Ni per veure, no veig ni la TV3... (no deu ser tan difícil tornar-la a connectar a l'oferta) Pagar, això sí, pagar molt per uns serveis mediocres. Em temo que els polítics garlen més que res, com sempre. i els dels PSOE són un submarí dins l'esquerra, perquè això que a les sigles es diguin OBRERO, se'n deuen fer un fart de riure en privat, ara que amb la d'ESPAÑOL segueixen fent poca broma. Tot plegat un fastic. ORA PRO NOBIS

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Tots estam mes tranquils, no ens sentim blanc d´una persecucció ferotge, com quan hi havia en Bauzá governant. Ara manca, com diuen més avall, que els que pateixen més necessitat tenguin ajuda, encara que ja sabem que s´està fent feina per arreglar aquest gran problema. Que els nous governants duguin endavant la seva feina i que tenguin molt d´èxit, perqué no volem a l´engominat, ni a cap altre com ell, mai més al Govern.

Valoració:6menosmas
Per Salvador, fa mes de 8 anys

Estamos hablando de un simple gobierno municipal, no del gobierno de la Nación. Estos de ahora son como los de antes, todo el mundo piensa en su bolsillo particular y en la poltrona. Igualito que los gobiernines autonómicos y el funesto e inútil gobierno central.

Valoració:-2menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 8 anys

El canvi mès gran que jo trob, ès que no hi ha aquella crispaciò que se vèie i se paupava a tots els ámbits, hem guanyat soseg i bones maneras, però això no vol dir que us aigueu de dormir, ès hora de espavilar ara que ja conèixeu els medis, aplicau-los.
Salut i acció, mans a l'obra.

Valoració:7menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ..( Barcelon, fa mes de 8 anys

Els grans Canvis han de ser en Politicas Socials en ajudar molt mès a la gent que pateix molt .Obrir Guarderias Publicas ajudas a menjadors Escolars Donar feina als Aturats ajudar a les seves familias . Defensar molt mès la LLengua Catalana posar mès Mestres profesors de LLengua Catalana . Molta mès Seguratat i Neteja a Pobles i Ciutats ....Fer obra Pública per donar feina als Aturats de llarga durada cosa no esfa ni a Catalunya .. LLuitar contra la Pobresa que ja per tot arreu ... ELS CANVIS Si arriben san de notar molt EN FETS NO PARAULES .. FETS Nomes de aquesta manera la Gent podra veura de veritat els Canvis FETS NO PARAULES ...Eliminar Cotxes Oficials ques un enorme Gasto Públic inutil i molt car Eliminar BARRACONS Si hi son hi fer noves Escoles instituts Hospitals aixo son els canvis reals

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente