algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

L’Ajuntament impulsa una campanya per promocionar l’ús de la bicicleta entre els turistes

D'esquerra a dreta: Joana Maria Borràs, regidora de Turisme; Joan Ferrer, regidor de Mobilitat i Josa Maria Arola, directora general de Mobilitat.

Fomentar l’ús de la bicicleta entre els turistes que visiten Palma. Aquest és l’objectiu de la campanya 'Palma amb bicicleta', que promouen les regidories de Mobilitat i de Turisme, Comerç i Treball. La iniciativa mostra als visitants la xarxa ciclista que existeix al centre de Ciutat i les estacions de Bicipalma i complementa aquesta informació amb els aparcaments soterranis, les aturades dels busos de l’EMT i les del Bus Turístic. A més, els fulletons inclouen els principals punts d'interès de Palma.

En total s’han editat 20.000 fulletons que es repartiran a les oficines de turisme, a les  oficines d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament, als casals de barris i als casals de joves.

Dels 20.000 exemplars editats, 10.000 són en català i castellà i 10.000 en anglès i alemany. El tríptic s’ha editat amb fons del programa europeu de mobilitat sostenible Joan Ferrer, regidor de Mobilitat, ha destacat durant la presentació del tríptic que «aquest és un projecte de futur, la nostra intenció és incorporar properament a aquest tríptic itineraris ciclistes i crear una senyalètica específica, aquests itineraris es faran amb les aportacions dels tècnics i dels usuaris, el nostre objectiu és arribar a tenir  una xarxa d’itineraris en bicicleta dins del centre històric».

Per la seva banda, Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, ha destacat que Palma «és una ciutat ideal per visitar i gaudir en bicicleta».

L’edil ha explicat que des de Turisme es repartiran els tríptics i que estan d’acord amb el regidor de Mobilitat en què han de facilitar l’accès dels turistes a Bicipalma i, en aquest sentit, començaran a fer feina ja «de manera conjunta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ... ( Barcelo, fa mes de 8 anys

Compreu una Bicicleta de Segona mano , i la teniu sempre per bosaltres JO baix molt en Tren hi beix molts joves que pujen al tren amb la Bicicleta . Per poguerse desplasar per Granollers ho Barcelona .Algunes son plegables facils de porta he ....LO Que sa de dir els Ciclistes las VORERAS SON PER ELS PEATONES LES PERSONES QUE BAN A PEU NO PER CICLISTES O MOTOS Con a vegades te trobes he .. JA Ciclistes ban en direcció contraria algun que altra carrer aixo es un perill per els ,, ja quels cotxes corren molt he ....... FELICITAR LA IDEA DE BICICLETES PER TURISTES . En lloc de donarlis ALCOHOL Con fan alguns POBLES DE LA COSTA CATALANA .. SON ELS TURISTES DE BORRATXERA Aixo es molt dolent DESPRES Te trobes un ques vol tirar de un balco a unaltrai cau i es mata HUFAN BORRATXOS Drogados .... millor TURISTES DE BICICLETA No de ALCOHOL CON FA LLORET DE MAR ,, CALELLA HO BARCELONA Tambe

Valoració:1menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, fa mes de 8 anys

Poden tenir millors ideas es veritat , pero aquesta no es mala idea SPORT PER EL TURISTA .. SI El Ajuntament posa les Bicicletes i recorrido per què no he . Acabaran las Vacances en bona forma VIDA SANA No Botellones i alcohol ..AIXO Tambe tindria que fer el Ajuntament de BARCELONA Promucionar las Bicicletes i tot poble que hi ban Turistes tambe ....Tambe promocionar preus asequibles a les PICINES PER TURISTES .. Cal fer lo posible ELS Turistes disfrutin molt i marxin en plena forma fisica Tinguin un bon record ..Tambe falta lo Principal SEGURATAT FORA LLADRES I Seguratat per els Ciclistes no sempre la tenen he ...FE SORTIDES EN BICICLETES Ciclistes ESCOLTADOS PER POLICIAS DEVANT I AL FINAL .... Crec si es fa be podria resulta una forma mes de fer disfrutar al Turista ....VIAJES EN GLOBOS ho a Caballs per la Illa per Palma ... LA NETEJA DE PALMA Tambe importa molt per una bona himajen ..

Valoració:1menosmas
Per Broma?, fa mes de 8 anys

És una broma, no? 100 dies perquè 3 polítics tenguin una idea de bombero com aquesta? És tot el que se us ha ocorregut? O no hi poden anar a peu pel centre? O no fan nosa a bastament a peu? Si la resta de dies han de ser com aquests cent primers estam ben arreglats... Per què no arreglau primer el caos de l'actual carril bici, o engegau una campanya pel seu bon ús, o impediu que venguin tants de creuers, o organitzau activitats culturals per als residents,...

Valoració:1menosmas
Per Benet Bohigas, fa mes de 8 anys

Esta molt bé que es promocioni la bicicleta entre els turistes, emperò també la podrien promocionar entre els que no tenim VISA, que hem de continuar anant a peu perquè no ens podem treure la targeta de les bicis si no tenim una targeta de crèdit.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente