algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
18°

Palma Activa apropa les “start ups” de la UIB als ciutadans

Un moment de la conferència a PalmaActiva. | PalmaActiva

PalmaActiva ha acollit aquesta setmana passada una conferència sobre investigació en psicologia i emprenedoria. Aquesta xerrada s’emmarca en el programa Transfer, promogut per l’Ajuntament i la UIB per apropar les “startups” de la Universitat als ciutadans.

Mercedes Martínez Jauand doctora en Neurociècies per la UIB i promotora de Bipsin, ha estat l'encarregada d'obrir la xerrada. Eugènia Crespí, gerent de PalmaActiva i Jordi Llabrés, vicerrector de la UIB, han presentat la ponent.

PalmaActiva i l'OTRI (Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació de la UIB) varen posar en marxa l’abril de 2015 el programa Transfer, un fòrum de trobada d'emprenedors, empreses, centres de recerca i estudiants interessats en l'emprenedoria, la innovació i la transferència de coneixement cap al teixit productiu.

Les jornades es realitzen cada dos mesos i versen sobre NNTT, turisme, biotecnologia, sostenibilitat, ciutats intel·ligents...

En aquest sentit, Martínez Jauand ha presentat a PalmaActiva Bipsin, empresa que desenvolupa serveis relacionats amb l'avaluació i tractament del dolor. Els seus productes i serveis van des de valoracions i tractaments fins a la neuropsicologia (amb proves destinades a conèixer alteracions en el funcionament cognitiu, llenguatge, atenció, personalitat, percepció o memòria, etc.).

Mercedes Martínez Jauand és responsable de Recerca, Desenvolupament i Investigació a Bipsin. Martínez Jauand és doctora en Neurociències per la Universitat de les Illes Balears i experta universitària en promoció de tecnologia i transferència del coneixement. Actualment realitza treballs de recerca sobre factors genètics, activitat cerebral i dolor crònic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.