algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

EMAYA posarà en marxa un nou servei de recollida de trastos i mobles vells

Reunió del Consell d'Administració d'EMAYA d'aquest dijous. | EMAYA

Aquest dijous s'ha celebrat la reunió mensual del Consell d’Administració d’EMAYA. La presidenta, Neus Truyol, ha informat als mitjans de comunicació dels punts més destacats i de major transcendència que aborda aquest Consell d’Administració del mes d’octubre.

A partir de dia 1 de desembre de 2015 EMAYA recollirà els residus voluminosos domèstics un dia a la setmana a cada barri. L’horari per treure els trastos és de 20 a 22 h. EMAYA realitzarà la recollida a partir de les 22.30. «EMAYA disposa dels recursos humans i necessaris per implantar aquest nou servei. Per garantir realitzar-lo en les millors condicions i amb la qualitat més gran possible, en aquest Consell d’Administració es proposa incrementar la flota de camions amb la compra de 3 camions més, amb plataforma elèctrica per garantir el millor servei i el mínim de renous», ha explicat Truyol.

L'actual sistema de recollida de voluminosos es fa a domicili a través d'una cita prèvia per als ciutadans. Amb aquest sistema es recullen un 35% dels voluminosos (unes 1.500 tn de residus) i al carrer un 65% (unes 3.500 tn). En canvi, a la recollida domiciliària es destinen un 50% dels recursos (operaris, camions). Es tracta, per tant, «d’un sistema poc eficient, de baixa productivitat», ha assegurat Truyol. És per això que des d'EMAYA s'ha decidit canviar el funcionament d'aquest servei.

Contractació dels nous directors d’àrea

Així mateix, al Consell d’Administració d’avui s’ha aprovat la contractació dels nous directors per a dues àrees fonamentals per a l’empresa.

«Aquestes contractacions són els resultats d’una convocatòria i un procés de selecció amb criteris objectius i estrictament professionals, on s’ha valorat els currículums i l’experiència dels candidats», ha informat Neus Truyol.

Per a la plaça de director de l’Àrea d’Administració i Finances (convocada per jubilació de l’actual titular) es presentaren 274 persones, se seleccionaren 6 per ser entrevistades i finalment s’incorporarà a la plaça Andreu Juan Parets, llicenciat en econòmiques i empresarials, amb experiència prèvia en feines similars a diverses empreses de diferents sectors.

Pel que fa a l’Àrea de Qualitat Urbana (nova denominació per a l’abans denominada Àrea de Medi Ambient, responsable de neteja viària i recollida de residus), es varen presentar 426 persones per cobrir aquesta plaça que es trobava vacant. Se seleccionaren 5 candidats per ser entrevistats i finalment s’optà per la contractació de Felipe Belinchón, enginyer agrònom i director de serveis a Melchor Mascaró, amb una àmplia experiència en gestió de residus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Filologuet, fa mes de 8 anys

Trast, caldo, barco... Tres de les parauletes acceptades per l'IEC que el sentit comú ens hauria de fer desar dins d'un oblidat calaix del diccionari. El titular m'escarrufa tant com sentir o llegir «Gallina vella fa bon caldo». He dit «sentit comú»? Perdonau-me, volia dir «bon gust». O no.

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Gràcies per informar. Me pareix que a cap altre diari surt aquesta notícia i en canvi ens afeta a tots, ja que a totes les cases se renoven els electrodomèstics i mobles i hem de saber com desfer-nos cívicament dels vells.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente