algo de nubes
  • Màx: 15.46°
  • Mín: 9.19°
15°

Cort cessa el cap de la Policia Local, Joan Mut

Ara l'Ajuntament de Palma treu la convocatòria de la plaça de cap de Policia

L’Ajuntament de Palma ha signat aquest dimarts el decret de cessament del cap de la Policia Local, Joan Mut, que finalitzava aquest mes la comissió de serveis per ocupar el càrrec. Mut va ser nomenat com a cap de Policia durant la passada legislatura en substitució d’Herrero, per jubilació, qui anteriorment havia substituït Vera que va dimitir arran del cas de la manipulació de les oposicions a la Policia Local.

Per al nomenament d’un cap per a la Policia Local, les àrees de Seguretat Ciutadana i Funció Pública han preparat la convocatòria d’una comissió de serveis amb caràcter temporal, a la qual poden optar tots els funcionaris de carrera de la màxima categoria de la plantilla del cos de policia de l’Ajuntament de Palma (comissari/ària) o els funcionaris de carrera en servei actiu del cos de policia d’altres ajuntaments o cossos o forces de seguretat d’una categoria igual o superior.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 7 dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al BOIB.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, agraeix a Mut els serveis prestats i ha manifestat la seva confiança en què el canvi de comandament es realitzi amb normalitat. «Aquesta convocatòria és una primera passa pel nomenament d’un nou cap de Policia» ha explicat, destacant que l’objectiu és restablir la normalitat i la bona imatge de la Policia Local, recuperant un model de policia de proximitat.

Pastor ha destacat que la feina del nou equip de govern està encaminada a «dignificar la feina de la immensa majoria d’agents de la policia local, investigant i actuant amb contundència contra qualsevol indici de corrupció, tal com es recull a l’acord de govern».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per RESISTENCIA ANTIESPAÑOLA, fa mes de 8 anys

Comunicat de la Resistència Antiespañola :

Aquest any la celebració de la Diada Nacional de Catalunya es presenta amb un caràcter si cap més especial a causa de les circumstàncies extraordinàries derivades de la seva coincidència amb la convocatòria d'unes Eleccions Catalanes que es perfilen com a transcendentals per l'esdevenir del Poble Català.

En les properes dates , després de la Diada, comença la campanya electoral per a uns comicis que poden marcar un abans i un després en la política i la societat catalana.
La Diada, serà una vegada més, un temps de celebració i de reafirmació dels sentiments i esperances d'una Nació , que no es resigna a ser moneda de canvi , que no vol seguir sent manejada com una titella pels quals manegen els fils del poder des de l'estat central, i que fan i desfan al seu antull, sotmetent als pobles a les arbitrarietats més indignants amb tal de seguir en la poltrona i dominar als quals no pensen com ells.

La campanya electoral vindrà després de la Diada , i sens dubte assistirem a noves exhibicions del joc brut al que ens tenen acostumats des dels estrats del poder imperialista espanyol. En dates recents , hem tornat a veure aquesta capacitat de manipulació per part dels partits polítics i altres estaments espanyols, mitjans de comunicació ( ràdio, premsa, tv, tertúlies, etc. ) que han contribuït a crear un clima advers enfront de les formacions que estan a favor de la Independència de Catalunya.
Una vegada més , la maquinària de poder estatal, ( polítics, jutges, policia, etc. ) s'han posat en comú precisament en portes d'unes eleccions, per intentar enfonsar a formacions com a CDC , amb la manida acusació de practicar la corrupció. L'objectiu d'aquestes maniobres , no és un altre que el de desprestigiar a la causa independentista , i que la població doni l'esquena a l'opció de la llibertat que es defensa des de formacions com a CDC .
El que hauria de fer l'estat espanyol és ocupar-se de netejar la seva pròpia corrución , que té en quantitats escandaloses ( com els casos encara sense resoldre del psoe, pp, etc. ) .
El Poble Català no ha de deixar-se manipular per aquestes argúcies pròpies d'un estat corrupte, mafiós i imperialista com l'espanyol , i es presenta un moment decisiu per sacsejar-se d'una vegada per sempre el jou espanyol .

Fem des de la Resistència una Crida a la Mobilització General del Poble Català , per seguir el camí cap a la llibertat . El 27- S , la Nació Catalana es juega una mica més que el seu futur : es juga el seu orgull, el seu caràcter propi identitari, la seva capacitat de créixer en un marc social i polític nou que permeti a Catalunya desenvolupar-se en un nou marc jurídic i polític , creant consensos que permetin aconseguir metes per a Catalunya dins del projecte europeu.

Són dates decisives , i el poble té la paraula per decidir entre llibertat o submissió , entre obrir nous horitzons , o seguir en el ja conegut , sent com fins ara , simples peons de l'estat espanyol.

De guanyar l'opció espanyolista , Catalunya seguiria condemnada, una vegada més , a la irrellevància política i social en el context europeu i internacional. Demanem doncs, el vot a les formacions que defensen el Sí a la Independència , que és decididament , un Sí a la llibertat.

Pobles i Nacions !! Avanci !!

No us rendiu , continueu amb entusiasme i fortalesa la heróica lluita per la llibertat !!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente