lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Cort ofereix Palma com a ciutat d’acollida davant la crisi europea de refugiats

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma ha acordat avui oferir Palma com a ciutat d’acollida davant la crisi que es viu a Europa per  l’arribada de refugiats que fugen de la guerra o de la misèria i demanant auxili

Així ho ha anunciat avui la portaveu de l’equip de govern, Neus Truyol a la roda de premsa posterior a la Junta de Govern. Truyol ha afirmat que s’ha demanat als departaments de Benestar Social, Habitatge i Migració que analitzin «quins recursos es
podrien posar a disposició dels plans d’acollida que es posaran en funcionament en els pròxims dies». L’Ajuntament també s’ofereix per coordinar les diferents associacions socials interessades a col·laborar.

Truyol ha destacat que l’Ajuntament «demana al Govern Espanyol que sigui més solidari i s’aculli al pla d’acollida europeu, ja que es tracta d’un drama humanitari i l’Estat espanyol ha de ser corresponsable i assumir la quota de refugiats que li pertoca»

També ha demanat agilitat al Govern Balear en l’elaboració d’un protocol d’acollida de refugiats immigrants,

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per indignat, fa mes de 8 anys

@"Castella mos roba"
No sabia que el fet de nèixer a Mallorca ens atorga el dret a viure. Els altres que hagin tengut la sort de nèixer a un país on ha esclatat la guerra... mala sort. Si intenten fugir del seu país PER VIURE que no venguin aquí.
Trist no veure el drama...

Per cert això que dius dels ases... crec que els importa poc si l'ase se mor, en cercaran un altre que pot ser fins i tot els surt més barat. Hi ha moltes empreses que segueixen oferint els mateixos serveis, o fins i tot més serveis, tot i haver reduit personal...

Valoració:-1menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, fa mes de 8 anys

Home ja estabe ELS Politics que Disfruten de enormes i grans Privilegis casi tot gratis tenen , enormes sous EL LUXE DE TENIR COTXES OFICIALS Mentres ja Malnutrició Infantil a ESPAÑA I A CATALUNYA Falta de BECAS DE MENJADOR . Se vol ajudar ALS VIOLENTOS TOP MANTA Cuan fan algu ILEGAL Perjudican al Comerç petit i gran que paga impostos . PAPERS PER TOTS Aixo vol dir portar mes pobres de fora cap aqui .. JO Estic al ATUR Son pobres MIRA Sere EGOISTA Pero jo pensu en els CATALANS DE TOTA LA VIDA Que ens treuen les ajudes el menjar la feina per donar-lis als de fora TIN DONA I TRES FILLS i tin que mirar suportat veura con els meus POLITICS Donen ELS PISOS DE PROTECCIÓ OFICIAL Als IMMIGRANTS No a les Familias Catalanes pobres i al atur molt necesitades tambe de ajudes i solidaritat A Nosaltres hasta EL CABRON P.P. RAJOY Ens va RETALLAR LA LLEI DE LA DEPENDENCIA .. NO HUS DEIXEU ENGANYAR ELS POLITICS SON SOLIDARIS SI ... Pero no es treuran un SOL EURO DEL SEU SOU PER AJUDAR ALS REFUGIADOS SIRIANOS .. Treuran mes ajudes Socials als pobres catalans que ja casi no en tenin patin tambe ..... ELS POBRES CATALANS I ATURATS No poden patir per altres patin per els nostres fills i familias que ningu ajuda .....AIXO Fara perdre vots als Partits politics fara molta gent pasi de la politica fara puja LA ABSTENCIO SI NO TEMPS AL TEMPS aixo si no estalla violemcia al carrer ja PROU DE AJUDA TAN ALS DE FORA i no fe res CATALUNYA TE MOLTS ATURATS MASES I ENCANVI LA POCA FEINA LA DONEN ALS IMMIGRANTS AIXO FA MOLTA RABIA I ODI .... ELS Ajuntaments que MALGASTAN MOLTS DINERS PUBLICS EN GRANS FESTES I SOUS No fan res per LA POBRES I ATUR DELS POBLES I CIUTATS Es la realitat CON VOLEM PORTAR MOLTS MES POBRES Si aqui cada dia no para de creixer la pobres I SE FAN RETALLADES SOCIALS Esplicarme aixo he PORTEN POBRES DE FORA PERO NO FAN PUJA ELS IMPOSTOS ALS RICS Que seria la unica forma de mantenir una mica Viu EL QUE QUEDA DEL ESTAT DEL BENESTAR SOCIAL I FAMILIAR A Catalunya ADA COLAU Tenia que ser ella que fes la proposta con ella ja te colocada tota la seva familia al Ajuntament i tambe els primos y tios i amis NOVA POLITICA HA HA HA . Ella no no fa res contra ELS TOP MANTA que destrosen botigas i fan mal ala gent al carrer ...jo nomes dic si porten mas refujiados sirianos HO DE UNALTRA PAIS RAJOY El Govern Español destini diners especials ajudarlos Catalunta ARTUR MAS NO DONGUI MILLONES AL GRUPO GODO amo de LA Vanguardia i els destini als refugiados JO DIC MAS REFUGIADOS HA DE HABER MES DINERS No sa de treura ajudes als pobres de Catalunya ho LES ILLES BALEARS HO DE BARCELONA No fer patir mes els que ja pateixen PUJADA DE IMPOSTOS JA ALS RICS Els tambe faixin una mica de sacrifisi i ajudin als REFUJIADOS .... RETALLADA DE SOUS DELS POLITICS Vejila molt les dietas als politics FORA COTXES OFICIALS ES UN ENORME GASTO PUBLIC Inutil treu molta ajuda social

Valoració:-1menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

A Indignat.

Els ases i bestiar no els pot fer treballar tres vegades, se han de protegir. Un ase mort no serveix per res.

A més se veu que confons migrants, refugiats, turistes, residents, ...

Aquí a Mallorca i a l'estat espanyol encara que la llei permet admetre immigrants no conec cap immigrant legal.
Tota la gent que anomenes "immigrants" són refugiats il·legitims. tots han fet trampes i han mentit.
Lleven i perjudiquen an els possibles refugiats i asilats que podrien demanar refugi.

¿Coneixes qualque mahometà, negre, sudamericà, etc. que hagi demanat el permís de emigrant per conducte reglamentari?

Valoració:-5menosmas
Per cap, fa mes de 8 anys

Si Castilla te roba, solo puedo decirte que eres un auténtico cap de fave por permitirlo.

Valoració:-3menosmas
Per endevant, fa mes de 8 anys

Esta de la foto que empiece acogiendo dos o tres en su casa. Llavors ja hem xarrerem.

Valoració:-2menosmas
Per indignat, fa mes de 8 anys

@Castella mos roba
L'empresari no té un treballador que fa tan bona feina que treballa per 3. Té un treballador que fa feina com un ase per tirar envant la feina de 3. Això sí, cobrant el que cobra un. Tot i això sense parlar de si se renumeren totes les hores. Menys teoria de termodinàmica i més realitat de la que ens envolta.
A més, no sé que té a veure la termondinàmica amb el patiment d'aquells que es veuen forçats a abandonar ca seva per força i no per plaer.

@Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
No hem de mesclar els terroristes amb tot això. S'ha de cercar solució a TOTS els problemes. Dins les nostres famílies tenim avantpassats emigrants. Ningú no s'enrecorda?

Valoració:-3menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, fa mes de 8 anys

CARTA ALS NOSTRES POLITICS AJUNTAMENTS GOVERNS AUTONOMICS I ESPANYOLS ¿ Que Sacrifiquereu bosaltres ELS POLITICS per ajudar als REFUGIATS SIRIANS ? Eliminereu els bostres COTXES OFICIALS De una puta vegada i per sempre ES UN LUXE Tenirlos amb la crisi que vivin QUE FEREU Eliminereu LES DIETAS Que alguns en fan SOBRESOUS DE LAS DIETAS aqui a Catalunya 40 alcaldes NO SRS POLITICS Bostes son MOLT MOLT SOLIDARIS SI Pero en diners publics sense fer cap sacrifici bosaltres SABEU FEREU Retallar les ajudas socials a familias catalanes i espanyoles PERO NO HUS RETALLALLEU EL SOU BOSTRA No fareu patir molt mes las familias catalanes pobres i al atur RECORDU A BARCELONA CIUTAT TE CASI 1.000 PERSONES QUE VIUEN I DORMEN ALS SEUS CARRERS Catalunya PUJA EL ATUR I MOLT LA POBRESA ¿ DE UN VOLEM TREURA ELS DINERS PER AJUDAR ALS REFUGIATS SIRIANS ? Ja vejileu que entre els no entrin Terroristes Islamistes he ?

Valoració:-3menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

Indignat diu:

"Si un empresari pot contractar un treballador perquè faci la feina de tres, en lloc de pagar tres sous té els mateixos beneficis de que facin la feina de tres però el cost d'un."

Elemental, si hi ha un treballador que treballi per tres se contractarà aquest treballador per la mateixa paga de un o per més.

I ara repassa el dos principis de la termodinàmica.
I també llegeix el "Principi de Peter" sobre els empleats supercompetents.

Els economistes no estan de acord amb els empleats supercompetents, ja que aquest treballador faria perdre a l'Estat 3000 euros, suposant que fos una paga mileurista.

Quan un mileurista treballa rep 1.000 euros però l'Estat també rep 1000 euros, o sigui si un empresari té un mileurista supercompetent li costa 2.000 euros, però si tres mileuristes normals li costa 6.000 euros.

Valoració:-4menosmas
Per indignat, fa mes de 8 anys

@Castella mos roba
pens que el que no coneixes el principi de les matemàtiques seràs tu. Si un empresari pot contractar un treballador perquè faci la feina de tres, en lloc de pagar tres sous té els mateixos beneficis de que facin la feina de tres però el cost d'un. És a dir, un benefici de dos empeats que s'estalvia.
Dit això no té res a veure amb el drama que viuen els refugiats que fugen del seu país (no per plaer, per sobreviure!).

Endavant amb la mesura d'acollir i aportar el nostre gra d'arena per intentar alleugerir el sofriment de les víctimes.

Valoració:2menosmas
Per ., fa mes de 8 anys

Llavors, quina casta d´empresaris tenim per aqui? Son en realitat gent d´empresa o son "negrers" i esclavistes que només saben sucar al prògim?
I no és culpa del Govern, ni tampoc dels sindicats, ni dels treballadors ni molta manco dels refugiats. Això es tenir poca ètica

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente