algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
24°

Tancat i precintat el ‘chill out’ de l’Avançada del Castell de Sant Carles

Arca

L’Ajuntament de Palma ha tancat precintat aquest dimarts l’establiment anomenat “Lolita Club”, situat a l’Avançada del Castell de Sant Carles.

El Tinent de Batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, ha afirmat que «per aturar aquestes obres i activitats, que han estat realitzades sense la preceptiva llicència de l’Ajuntament, perquè no eren obres d’ús estrictament portuari, s’havia dictat un Decret, amb data 29 de juliol de 2015. Posteriorment, la Patrulla Verda de la Policia Local, es va personar al lloc el dia 3 d’agost, a la fi de fer efectiva la paralització de l’activitat. En aquest punt la propietat va mostrar còpia dels recursos que havia presentat davant l’Ajuntament i també la petició de suspensió cautelar de l’ordre de tancament, presentada en els jutjats.

Antoni Noguera també ha recordat que aquest dimarts «s’ha rebut la comunicació per part dels jutjats de la no procedència de la suspensió cautelar de l’execució de l’ordre municipal, i per tant s’ha fet efectiu el tancament».

Durant aquestes setmanes els serveis tècnics municipals han informat dels projectes d’obra i activitat i dels recursos, així com d’una sol·licitud per a l’autorització de l’activitat mitjançant la presentació d’una declaració responsable, denegant-ne totes aquestes sol·licituds com que no estaven conformes els projectes i la documentació presentada amb la normativa urbanística i d’activitats vigent. Per altra part, es va denegar la sol·licitud a la Comissió de Centre Històric, ni s’ha aportat informe favorable per part de l’Institut de Patrimoni Cultural d'Espanya, depenent del Ministeri de Cultura.

En aquest context, assegura Noguera «no és possible que aquesta instal·lació, tal com s’ha executat, pugui ser legalitzada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 6 anys

Per més INRI, li havien posat "Club Lolita" al Xi- Llaüt aqueix.

Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 6 anys

I amb ses Fontanelles què? No es pot fer el mateix?

Valoració:9menosmas
Per Ara sí, fa mes de 6 anys

Un 10 per l'Ajuntament.

No es pot desnaturalitzar el nostre patrimoni històric convertint l'avançada d'artilleria del Castell de Sant Carles en un vulgar Lolita Club. El nom triat ja ho diu tot.

Valoració:14menosmas
Per ALM, fa mes de 6 anys

De totes maneres, qualque cosa falla en els procediments per a aturar les obres il·legals o que fan mal al patrimoni públic. Les obres d'aquest xiringuito, bar o el que sigui havien d'haver estat aturades desde el moment que va arribar a coneixement de les autoritats (Ajuntament,Govern, Patrimoni). I l'Autoritat Portuària havia d'haver estat la primera a impedir-les, en lloc de defensar-les. Un conegut periodista mallorquí anomena aquesta "autoritat" "atrocitat portuària", sembla que amb prou raó. Veurem que passa a partir d'ara. Són capaços de rompre el precinte i continuar amb l'activitat "chill outera". Sembla que es creuen revestits d'impunitat.

Valoració:15menosmas
Per Ropit, fa mes de 6 anys

Plaf, plaf, plaf, plaf...! (mambelletes)

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente