algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Comença la reestructuració de la Policia Local

Dos comissaris de la Policia Local han estat destinats a comissaries de Palma per conèixer de primera mà els problemes dels ciutadans. Al mateix temps altres comandaments policials també seran traslladats de Sant Ferran per oferir una major proximitat.

Els comissaris estaran situats en les Comissaries d'Est i Litoral, dos llocs on cada dia es detecten problemàtiques que la Policia Local ha de solucionar des de la prevenció i el diàleg. La Regidora Angélica Pastor ha destacat que els comandaments de la Policia «han de ser els primers que han de contactar amb els ciutadans».

La Comissaria de Litoral inclou la zona de Platja de Palma. Amb la reubicació del comissari es destina, així, un altre comandament per donar més resposta a la zona, davant la situació que es viu a l'estiu i les queixes veïnals, reforçant el servei.

Aquest és el primer pas de la reestructuració del cos de Policia que té com a objectiu que tots els agents siguin propers als ciutadans i puguin solucionar de forma més efectiva els problemes de Palma.

Càmeres de vigilància

Les càmeres de vigilància instal·lades a la Platja de Palma començaran a funcionar la setmana que ve un cop finalitzades les tasques de neteja i posada a punt. Sempre hi haurà un agent encarregat de les càmeres. D’aquesta manera, funcionaran les 24 hores i, per tant, «es convertiran en una valuosa eina per proporcionar informació en temps real als policies que actuen damunt el terreny que podran ser dirigits en aquelles activitats il·lícites que les càmeres detectin».

Les càmeres estaran a la disposició del Cos Nacional de Policia que les podrà utilitzar en les seves tasques en la línia habitual d'estreta col·laboració entre els Agents d’ambdós Cossos amb l'objectiu de millorar la Seguretat Ciutadana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.