algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

La gespa de Son Moix no es girarà enguany

Aquest divendres l’Ajuntament de Palma i el Mallorca han arribat a un acord que estableix un «pla de remodelació de Son Moix en tres fases».

Susanna Moll, tinenta de batle d’Esports, Antoni Noguera, tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne i el president del Mallorca, Utz Claassen. | Ajuntament de Palma

Aquest divendres l’Ajuntament de Palma i el Mallorca han arribat a un acord que estableix un «pla de remodelació de Son Moix en tres fases». El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, el president del Mallorca, Utz Claassen, i la tinenta de batle d’Esports, Susanna Moll, ha comparegut en roda de premsa per explicar els detalls d’aquest acord que a curt, mig i llarg termini generarà canvis a l’estadi de Son Moix.

El punt que més polèmica havia generat els darrers dies era el de la rotació de la gespa de l’estadi 90° que demanava el club. Aquesta operació, segons ha explicat Noguera, «no era possible dur-la a terme enguany per mor de la tramitació administrativa i legal, i per la falta del vistiplau del Consell Superior d’Esports (CSD), que serà vital en aquest pas».

Tant el president del Mallorca com el tinent de batle han remarcat que aquest segon pas va estretament lligat a la tercera fase que implica aconseguir una permuta entre el Lluís Sitjar i Son Moix. Claasen ha afirmat que vol que el Mallorca tingui «un estadi al nivell de la millor ciutat del món i treballarem per a aconseguir-ho». Pel seu costat, Noguera ha incidit en la necessitat de recuperar els terrenys del Lluís Sitjar «per crear un gran pulmó verd que necessita la ciutat».

L’operació més immediata que es durà a terme, aquest mateix estiu, serà la instal·lació de grades supletòries i provisionals darrere les porteries. La setmana vinent el club presentarà a l’ajuntament la sol·licitud per dur a terme aquesta instal·lació, i l’àrea d’urbanisme s’encarregarà de verificar l’homologació i la seguretat d’aquestes per atorgar la llicència d’activitats no permanents en una o dues setmanes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.