algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Palma reclamarà part dels futurs ingressos de la taxa turística

El regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge de Palma, Antoni Noguera. | EuropaPress

El regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge de Palma, Antoni Noguera, ha demanat una reunió amb la Conselleria de Turisme per tractar el tema de l'ecotaxa, ja que, si el Govern decideix aplicar-la, ha assegurat que l'Ajuntament demanarà un percentatge de la part de la taxa que es recapti a la ciutat per destinar-lo a millorar el patrimoni i els productes turístics.

Així ho ha informat el regidor avui dimarts en roda de premsa, que, així mateix, ha destacat que d'un primer moment van comentar que, si el Govern aplicava l'ecotaxa, els «agradaria molt» el model que hi ha a Catalunya, on la ciutat de Barcelona, conjuntament amb els altres municipis, té un percentatge del que es recapta.

En aquest sentit, Noguera ha recordat que, en principi, des de Cort plantejaven un repartiment a parts iguals: «50 per cent, 50 per cent», tot i que encara cal consensuar-lo amb la Conselleria, de la qual el regidor espera una «predisposició total per reunir-se amb ell perquè, ara que el conseller de Turisme, Biel Barceló, ja està parlant amb els hotelers, la Conselleria conegui la postura de l'Ajuntament de forma oficial».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Cobrar la Ecotaxa a fora dels aeroports, perque l' Estat Espanyol no se quedi els doblers i els hotelers no posin més pals a les rodes perque no se cobri.

Valoració:2menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

Consells a donar:
1. Procurar gastar manco de lo que se disposa.
2. No demanar i ficar-se amb els embulls dels altres. Mal fet això de demanar qualque cosa de la maleida ecotaxa.
3. Esbucar l'edifici GESA i el palau de congressos i tot lo construit a 200 metros de la costa a terra endins.
4. Fer construir i obligar a tenir aparcaments a tots els edificis nous. En edificis vells reservar la planta baixa per aparcaments i alberjons per a custodia de bicicletes.
5. To be continued......

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente