algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

EMAYA reconeix que fa dos anys que no es neteja els contenidors

10760
La tinent de batlia d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, ha presentat el Pla de Neteja d'Estiu d’EMAYA. | EMAYA

La tinent de batlia d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, ha presentat aquesta setmana en roda de premsa el Pla de Neteja d'Estiu d’EMAYA, que ha suposat la contractació de 50 peons de reforç durant 3 mesos.
Truyol ha destacat que d’aquesta manera Emaya «ja comença a impulsar iniciatives per recuperar la dignitat de tots els barris i la neteja de Palma».


D’aquests 50 peons, 15 es dedicaran a feines relacionades amb la recollida de fems:

- 6 persones per a la neteja de contenidors. S’ha de destacar que fa dos anys que no es feia neteja de contenidors, per manca de recursos destinats a aquesta tasca. Es poden arribar a netejar una mitja de 45 contenidors de càrrega lateral i 70 de càrrega posterior, amb una jornada, és a dir uns 115 per jornada. A Palma, entre els diferents tipus, hi ha comptabilitzats 8.336 contenidors.

- 2 persones per a reforçar el servei de recollida selectiva

- 7 persones per a la retirada d'objectes voluminosos (3 per a la retirada al carrer i 4 en la recollida domicili).
La resta, 35 persones, es destinen al reforç de neteja a les diferents barriades i polígons, principalment en el torn d’horabaixa. Es distribuirà a diferents barriades «per impulsar la neteja a tota la ciutat», ha volgut destacar Truyol.

El passat més de juny es van atendre 11.344 trucades al contact center: un 40% relacionades amb la recollida de trastos a domicili, un 20% d'abonats (contractació, canvis, etc.), 9% per avaries i/o millores en el servei d’aigües, un 8% per qüestions sobre contenidors, un 8% per recaptació- facturació, 8% preguntes d'informació general i un 7% per incidències en la neteja.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 8 anys

I on són tots els enxufats que varen "contractar" amb el carnet d'UM?

Valoració:1menosmas
Per Honorat, fa mes de 8 anys

Tanmateix aquesta ciutat no té remei. La ciutat està bruta perquè una part dels seus habitants l'embruten sistemàticament tirant residus a terra, deixant bosses de fems al costat dels contenidors, llençant bosses de fems als torrents, escampant llosques arreu, omplint les papereres amb tota mena d'objectes inapropiats, deixant restes de menjar a les voreres...

Valoració:4menosmas
Per Carme R, fa mes de 8 anys

Ja era hora!
Els carrers de Camp Redó ja fa molt de temps que només es netegen quan plou. A més a més, fa dos anys que reclamam el canvi d'un contenidor romput del qual regalimen líquids pudents General Riera avall.
En canvi, al carrer Jesús la màquina de l'aigua i dos operaris passava fins fa poc (no sé si encara és així), dia sí dia també. Es veu que al carrer on vivia algun cap d'EMAYA la neteja era més necessària. ;)

Valoració:3menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

Pues ya está, vamos a encargar un estudio de 50000 euros sobre la limpieza de contenedores. Seguro que es la solución de la nueva gerente, como con los periquitos.... o eran cotorras?

Valoració:0menosmas
Per fGgf, fa mes de 8 anys

Per cert! volia saber si ja havia data per començar les reparacions del sistema pneumàtic d'extracció de fems que fa anys que està "mort de fàstic" per tot es centre de ciutat i que tant va molestar mentre era instal·lat fa molt d'anys.
Cas que s'hagi rebutjat la repació, m'imagín que ja estan buscan el/s responsable/s d'aquest "pufo" que tant de doblers ens va costar per sufragar tot aquest dispendi, oi?
Fins que no es demanin responsabilitats en iregularitats com aquesta del sistema pneumàtic de fems de Ciutat, seguiré pensant que Europa segueix començant als Pirineus i aquí ens estorsionen quatre gàngsters.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente