algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

'Al Molinar, Port Petit' es vol reunir amb Cort «de manera imminent»

El representant de l'entitat 'Al Molinar, Port Petit', Pedro Martínez, ha explicat que des de l'associació esperen reunir-se «de manera imminent» amb l'Ajuntament de Palma. Martínez es mostra convençut que el fet que els partits polítics que governen ara mateix el Consell de Mallorca, l'Ajuntament de Palma i el Govern balear es comprometessin en el seu moment a aturar l'ampliació del port del Molinar facilitarà molt les negociacions. Per Martínez, aquest fet obre un nou escenari d'acció en el qual existeix «quòrum» perquè hi ha una majoria política i social que té la mateixa voluntat que 'Al Molinar, Port Petit', és a dir, protegir el port del barri palmesà dels projectes d'ampliació proposats.

L'associació ha destacat que esperen que la roda de contactes es produeixi aviat; sobretot amb Cort perquè és la institució que s'ha constituït fa més temps. A més, destaquen que ara, amb els canvis dels diferents governs, s'obre una etapa nova «il·lusionant que pot dur a la consolidació del projecte»; un projecte que asseguren que ha de consistir a «protegir molinar com un conjunt, com a barri emblemàtic, que plantegi una solució definitiva perquè d'aquí a quatre anys no hi torni a haver problemes».

A més, s'ha de tenir en compte que, segons explica Martínez, el nou Govern en les setmanes vinents «ha de presentar la seva proposta per nomenar part de la nova Autoritat Portuària Balear (APB) perquè després l'Administració central nomeni a petició de la Comunitat Autònoma». I assenyala que és una notícia «molt rellevant perquè l'APB és qui té la potestat per donar impuls al projecte».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.